Nicole Dykes - Stranded
Serie: Stand alone
Genre: Contemporary, New Adult
Gepubliceerd: 2021
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
Four college students decide to spend their winter break out in the middle of nowhere with no cell service or internet. Sounds like a great idea, right? I mean, what could go wrong? The answer—Everything. A fun vacation away from everything turns into a fight for survival, stranded far away from home.

Toen ik hem uit had gaf ik dit boek meteen 5 sterren. Ik had ervan genoten!
Maar bij nader inzien haalde ik er toch een halve af.

Waarom?

Soms ben ik te snel met het beoordelen en moet ik een verhaal even op mij in laten werken, dat gold zeker voor deze.
Het is een heel erg goed boek, maar toch is er een minpuntje waardoor ik er een halve ster af moest halen. Het was iets waar ik later ineens aan moest denken. Ik zou haast zeggen dat het wat emotieloos was. Vlak na de gruwelijke gebeurtenis kon ik het me nog wel voorstellen, ze waren in shock, maar later hadden er toch wel wat meer emoties naar boven mogen komen.

Verrassend

Voor de rest kan, en wil, ik eigenlijk heel weinig zeggen over dit boek.
De samenvatting laat heel weinig los en op Goodreads vertellen veel reviewers dat ze deze wending van het verhaal totaal niet aan zagen komen. Het was een complete verassing. En dat gold ook voor mij.
De schokkende gebeurtenis vindt al vrij in het begin van het verhaal plaats en vanaf dat moment kon ik het boek niet meer weg leggen.

In het kort

Omdat het het beste is om blind dit boek in te gaan is dit een vrij korte recensie geworden. Ik kan je alleen maar aansporen om dit boek te gaan lezen, het zal je vast niet teleur stellen.