Jen L. Grey - Cursed
Serie: The Half-Breed Prison #2
Genre: New Adult, Fantasy, Paranormal
Gepubliceerd: 2020
Waardering: DNF
Add to Goodreads
I'd broken out of the half-breed prison but the memories still haunt me. Now I'm living with my biological parents and their pack. To make matters worse, the guard and sexy inmate escaped with me. Each one tugs at my soul and I'm not even sure why. As I tried acclimate to my new life and new powers, I find that I'm more confused than ever. My path was clear before me. I refused to stay hidden and was determined rescue my people no matter what it costs me.

In dit 2e boek van de duology wordt het irritatie gehalte enorm opgeschroefd. Zo erg dat ik het boek na 70% aan de kant heb ‘gesmeten’. Dat betekent dat het wel heeeeel erg was want het had maar 164 bladzijn op mijn ereader.

Vader

En dat lag niet eens aan onze hoofdpersoon Ellie.
Nee, de vader van Ellie, Cole, is nog vele malen irritanter. Hij mag zichzelf heel graag horen praten en vind zichzelf enorm grappig. Hij is verschrikkelijk overdreven en net een klein kind. Ik was zo klaar met die man dat ik zijn dialogen over begon te slaan want ze voegden totaal niks toe aan het verhaal.

Verschrikkelijk

Tot aan waar ik gestopt ben gebeurde er werkelijk helemaal niks. Nou ja, afgezien van het feit dat Ellie de mating bond bevestigd met één van de 2 love interests en dat de andere love interest praktisch gelijk daarna iets van zichzelf ontdekt wat, gezien zijn afkomst, nogal schokkend is.
Daarna heeft hij ineens een andere mate en……………ugh het is verschrikkelijk. Ik begrijp werkelijk niet dat hij op GR een rating heeft van 4.52

DNF

Vond ik de schrijfstijl in het eerste deel nog redelijk goed, in deze ging het vanaf het begin in rap tempo bergafwaarts. En ook de andere personages begonnen na verloop van tijd steeds irritanter te worden. Maar eerlijk is eerlijk, er was niet veel meer nodig om mij nog meer te irriteren 😂.
Het is lang geleden dat ik een recensie heb geschreven over een boek dat ik niet uitgelezen heb, maar aangezien ik het grootste gedeelte wel gelezen had vond ik het wel een ‘Did Not Finish’ recensie waard.

In het kort

Ik heb nog een paar series van deze auteur op mijn tbr lijstje staan maar ik twijfel nu heel erg of ik dat nog wel ga proberen. Eerst deze fiasco maar even ver achter mij laten.