Heather Renee - Wolf Kissed
Serie: Luna Marked #1
Genre: Adult, Paranormal
Gepubliceerd: 2018
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
Cait: I am many things, but a supernatural being is not one of them. At least not until a crescent mark appears on my wrist and everything changes. I’ve been marked by a wolf goddess, yet no one knows what that means, myself included. On top of that, I find out my best friend is a wolf shifter and her pack alpha is my supposed mate. Just like that my future is decided—unless I find a way out.
Roman: When fate sends a human mate my way, I’m certain it has to be a mistake. An alpha is supposed to have an equal at his side. Cait might be strong in her own ways, but what she is makes her an easy target in my world. Regardless, Cait is mine to protect and I have every intention of showing her this is where she belongs—in my pack, by my side.

Dit is de 2e serie die ik lees van Heather Renee, hiervoor las ik The Raven Point Pack.

Wolf shifters

Net als de vorige serie van HR gaat dit boek over Wolf Shifters.
Cait is een gewoon mens totdat er plotseling een halve maan op haar pols verschijnt. Vanaf dat moment veranderd alles voor haar. Ineens blijkt haar beste vriendin een wolf shifter te zijn, is de Alpha van de Pack haar mate en heeft ze magische krachten. Wat ze precies is blijft lange tijd een raadsel en dat wordt in dit eerste deel ook niet opgelost.

Cait

Cait is een 21-jarige, sterke persoonlijkheid die zich door dit alles de kop niet gek laat maken. Ze accepteert dat ze zich nu tussen wolf shifters bevind maar accepteert de mate bonding niet. Ze voelt zich alsof ze gedwongen wordt van iemand te houden door invloeden van buitenaf, niet omdat ze zelf die gevoelens heeft. En ze houd er niet van om de controle over haar leven te verliezen.

Luna Mark

We zijn er in dit boek getuige van hoe Cait weerstand biedt tegen de mate bonding, hoe Roman (haar mate) er op reageert en komen in aanraking met een vijandige wolf.
Onderwijl zijn witches bezig uit te zoeken wat Cait precies is en wil Cait dat ze uitvinden hoe ze de luna mark (de halve maan op haar pols) en de magie in haar kwijt kan raken zodat ze haar eigen leven weer in handen heeft.

Ijzeren wil

Ik vond dit een leuk 1e deel. Vooral omdat Cait niet klakkeloos mee gaat in de mate bonding en in haar magische krachten. Ze wil gewoon terug naar haar oude leven, haar leven zelf weer in handen hebben. Ze vind dat ze niet uit het goede hout gesneden is voor het leven dat haar in de wolf pack te wachten staat. Daarin is ze wat mij betreft mis, ze is er krachtig genoeg voor met haar koppigheid en ijzeren wil.
Het einde van het boek zorgt voor een Cliffhanger en ik weet nu al dat we aan het begin van het 2e deel zullen weten wat Cait is.

In het kort

Een goed 1e begin van deze serie.