Welkom (terug) op het oude stekkie van A Novel Place.
De verhuizing is een feit, iets waar ik lange tijd over na heb gedacht omdat bloggen op Wordpress al die 8 jaren wel goed beviel. Maar de kosten van mijn hosting pakket waren ineens zo enorm gestegen, daar kon ik niet meer mee leven. Vooral niet omdat het recenseren van boeken door weinig zin en inspiratie op een laag pitje is komen te staan en de blog een beetje verwaarloosd werd.

Ik hoop van harte dat deze verhuizing mij weer een boost geeft 😉.
Ik heb in ieder geval nog een aantal recensies in de wacht staan die de komende tijd op deze blog zullen komen.

Zodra mijn domeinnaam aan de blog gekoppeld is zal ik dat laten weten. Tot dan kunnen jullie me vinden op dit oude, vertrouwde Blogger adres.

De database van de gerecenseerde boeken kun je vinden onder de link Archive. Het is een alfabetische lijst op achternaam van de auteur. Helaas zijn de boeken in de lijst niet gelinkt naar de pagina van de recensie, maar via de zoekfunctie van Blogger kun je ze makkelijk vinden.

Ik wens jullie veel plezier op A Novel Place!