Jennifer L. Armentrout - Storm and Fury
Serie: The Harbinger #1
Genre: New Adult, Fantasy
Gepubliceerd: 2019
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Eighteen-year-old Trinity Marrow may be going blind, but she can see and communicate with ghosts and spirits. Her unique gift is part of a secret so dangerous that she’s been in hiding for years in an isolated compound fiercely guarded by Wardens—gargoyle shape-shifters who protect humankind from demons. If the demons discover the truth about Trinity, they’ll devour her, flesh and bone, to enhance their own powers. When Wardens from another clan arrive with disturbing reports that something out there is killing both demons and Wardens, Trinity’s safe world implodes. Not the least because one of the outsiders is the most annoying and fascinating person she’s ever met. Zayne has secrets of his own that will upend her world yet again—but working together becomes imperative once demons breach the compound and Trinity’s secret comes to light. To save her family and maybe the world, she’ll have to put her trust in Zayne. But all bets are off as a supernatural war is unleashed…
Na weer een rits hedendaagse romances te hebben gelezen had ik zin in een fantasie. En wat beter dan een boek van Jennifer L. Armentrout?
Ik kan niks beters bedenken eerlijk gezegd !
En zoals altijd was het een goede keus. Een hele goede keus.
Zayne

The Harbinger is een spin-off van Dark Elements.
Trinity is een nieuw personage maar Zayne hebben we leren kennen in die vorige serie. Helaas kan ik me daar niet zoveel meer van herinneren , of moet ik misschien zeggen gelukkig want hee, dan kan ik die gewoon nog een keer gaan lezen en is het net of het weer nieuw is , en dus kan ik me ook niet veel meer van Zayne herinneren.

Trinity

We maken kennis met Trinity in de compound waar ze sinds haar 8ste jaar woont. Ze is de off-spring van een menselijke moeder en een bovennatuurlijke vader. Ze is het enige levende bewijs van die specifieke combinatie, iedereen geboren uit eenzelfde combinatie is inmiddels uitgeroeid. En dat is de reden waarom ze verstopt is in de compound en niemand erbuiten mag weten van haar bestaan.

Retinitis Pigmentosa

En om haar leven nog ‘leuker’ te maken heeft ze, net als Jennifer Armentrout zelf, een zeldzame oogziekte die uiteindelijk eindigt in blindheid. Maar ze heeft zo haar eigen manier gevonden om haar slechte zicht te compenseren en ze laat haar leven er niet door bepalen. Het is één van de redenen waarom ze zo’n fijne persoonlijkheid is want ze zeurt er niet over, de meeste mensen weten en merken het niet eens.

Avontuur

Het verhaal begint wanneer er een delegatie van een andere compound op bezoek komt. Het is een zeldzaamheid en dat ze ook nog een week blijven is helemaal bijzonder. Eén van die bezoekers is Zayne en door een vreemde connectie vinden ze elkaar meteen. Maar met de komst van de bezoekers komen ook de demonen naar de compound….. toeval?
Vanaf dat moment begint het avontuur dat ons meevoert naar een ander deel van de VS waar ze op zoek moeten naar een Upper Level demon die iemand heeft ontvoert om Trinity uit haar tent te lokken.

uitgebalanceerd

Zoals altijd genoot ik weer met volle teugen en was het precies wat ik van een boek van Jennifer Armentrout kan en mag verwachten; veel spanning, humor, fantasierijk, romantisch en sexy en dat alles in een heel fijn uitgebalanceerd jasje.
Het fijne van haar boeken vind ik altijd dat de romance niet eerder in kannen en kruiken is dan dat het verhaal is afgerond. En zo hoort het naar mijn idee. We kunnen dus nog naar heel veel sexy times en romantiek uitkijken!

In het kort

Wat mij betreft kan je nooit mis grijpen met een fantasie serie van Jennifer L. Armentrout!

The Harbinger is een spin-off van Dark Elements en een heel goed begin van deze nieuwe serie.
Boeken met demonen vind ik altijd ontzettend leuk en interessant want er zijn zoveel verschillende soorten, groot/klein, ongevaarlijk/gevaarlijk