A Glow of Stars & Dusk by Eve L. Mitchell
Serie: Watcher #1
Genre: Adult, Fantasy
Gepubliceerd: 3 april 2021
Waardering: ★★★.5
Add to Goodreads
They hunted me down.
Six demons who believe I can cast a spell to lift a blood curse. But I’m merely a clairvoyant who can summon the dead.
Being thrust into the world of demons is terrifying, intimidating, alluring…
Their leader refuses to believe I cannot understand the spell. He’s infuriating—but there is something about him that calls to me. An attraction that scares me.
Fighting the magnetism to the arrogant demon leader is hard enough, let alone learning to use powers I never knew I had.
But I need to learn how and fast


I’m in over my head, and they know it…


Een leuk 1e boek van de trilogie Watcher.

Anti climax

Maar er is nog wel enige verbetering mogelijk in mijn ogen.
Zo werd er soms door of de Watchers of Star een beslissing genomen die grote gevolgen had voor iedereen maar ook al pakte dat voor de anderen slecht uit, er werd niet gevraagd hoe en waarom dit gedaan was. Er werd een beetje makkelijk overheen gewalst zeg maar.
Ik vind het moeilijk uit te leggen maar dingen/gebeurtenissen die best belangrijk waren (je kwam er later pas achter dat ze belangrijk waren) werden verteld alsof er over het weer geschreven werd. Dat was wat mij betreft een anti climax.

Oppervlakkig

Eigenlijk, als ik er goed over nadenk, was het allemaal wat oppervlakkig.
Sam, zijn mede watchers, Star.
Nergens werd echt diep op ingegaan en daardoor voelde ik ook weinig spanning tijdens het lezen terwijl er toch echt wel dingen gebeurden die spannend hadden kunnen zijn, was het op een iets andere manier verteld.

Whip-lash

Van Sam kreeg ik een enorme Whip-lash.
Hij mag dan de love interest zijn, zijn ijskoude en dan weer gepassioneerde gedrag werkte mij op de zenuwen en ik hoopte elke keer weer dat Star hem links liet liggen. Helaas riep ze, zodra ze in de problemen zat, echter weer om hem. En ze liet zich ook telkens weer door hem in de luren leggen.

Nieuwsgierig

Hahahahaha, als ik dit bovenstaande zo lees dan vraag ik mezelf af waarom ik A Glow of Stars & Dusk leuk vond.
Waarschijnlijk omdat het een origineel verhaal is, Star nog moet ontdekken wat ze precies is, wat ze kan en waarom de Watchers haar nodig zijn. En door het niet weten wordt mijn nieuwsgierigheid gewekt.

In het kort

Er is dus nog wel enige verbetering nodig om er meer sterren uit te slepen dan de 3,5 die dit boek nu krijgt. Maar doordat de auteur mijn nieuwsgierigheid heeft weten te wekken ga ik toch verder met het volgende deel in de hoop dat ik die beter vind dan zijn voorganger.