Odette Stone - Puck Me Secretly
Serie: Vancouver Wolves Hockey#1
Genre: Adult, Contemporary
Gepubliceerd: October 2018
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
I’ve never been in love. I’ve never had an orgasm, but I’ve faked plenty. I want to experience love. Real, passionate love. I don’t want to die. It’s funny what blurts out of your mouth when the plane you’re on is going down, and I didn’t hold back with my seat mate when my plane decided to crash. My hysterical confessions didn’t faze the muscular stranger that sat beside me. In fact, he promised if we survived, he’d give me my first orgasm. We survived. I came. And then he left without telling me who he was. On the first day of my job, I stood in front of the Vancouver Wolves hockey team and called out a number. #33. Imagine my shock when he skated forward. Max is an incredible hockey player, whose wild, out-of-control antics have almost derailed his career. So many secrets shroud his past and continue to threaten his future. Now he’s my secret. And that secret could ruin everything. Puck Me SECRETLY. Some secrets are too big to keep.

Ik heb het al eerder genoemd, de laatste tijd lees ik enorm veel sport romances. En het merendeel ervan gaat over ijshockeyers.
En ook met dit boek heb ik een nieuwe auteur ontdekt waarvan ik zeker meer wil gaan lezen.

Hilarisch

De eerste ontmoeting tussen Rory en Max is alles behalve normaal.
En eigenlijk zou ik het ook geen hilarische ontmoeting moeten noemen. Want een vliegtuigcrash? Nee dat is niet iets om de humor van in te zien. Maar om Rory’s uitingen van paniek in een lichtelijk benevelde toestand moest ik toch stiekem wel lachen.

Vijand

Gelukkig loopt het redelijk goed af en komt Max de gemaakte belofte tijdens Rory’s onsamenhangende, paniekerige uitlatingen na. Om haar daarna in het holst van de nacht in haar eentje achter te laten. En daarmee heeft Max nog een vijand bij zijn nieuwe hockey team gecreëerd.

Fout

Want tot Rory’s afschuw blijkt Max één van de hockey spelers van het team van haar vader te zijn. Een team waar ze, als assistent GM van haar vader, nauw mee samen moet werken.
Maar de chemie die vanaf het begin al tussen hen voelbaar was laat zich niet lang onderdrukken. En dat is niet goed want niemand schijnt Max te mogen, ook haar vader niet, en die heeft hem nog wel naar het team gehaald.
Naar een romance tussen Rory en één van de teamleden wordt afkeurend gekeken, maar een romance met Max is de grootste fout die ze maar kan begaan.

In het kort

Ik geef niet heel vaak 5 sterren aan een hedendaagse sport romance ook al geniet ik er vaak wel van. Deze heeft in mijn ogen die 5 verdiend omdat het een ontzettend boeiend en verrassend plot had.
Odette Stone is zoals gezegd een compleet nieuwe auteur voor mij maar ze heeft me met dit boek heel erg nieuwsgierig gemaakt naar haar andere materiaal.