Stacey Marie Brown - Shattered Love
Serie: Shattered Love #1
Genre:Contemporary, New Adult
Gepubliceerd: Jan 2018
Waardering: ★★★.5
Add to Goodreads
Everyone has a story about a broken heart, but Jaymerson’s heart wasn’t just broken. It was completely shattered… Along with her body and mind. Jaymerson Holloway had it all—until one moment. One bad decision. A split second and her life was altered forever. Faced with unimaginable grief and guilt, while learning to simply walk again, Jaymerson realizes she will never be the same. Everyone wants her to get back to who she was before. But nothing of her old life feels real to her anymore. The only one who understands what she is going through is someone who has always been cruel to her and someone she hated. The other survivor. Hunter Harris is totally off-limits and full of secrets. Though each blame the other, they are the only ones to help start to repair their shattered lives. But as the undeniable pull between them intensifies, she starts to wonder if she will ever learn the secrets he’s been hiding—or if she even wants to.

Heerlijk boek dit.
Ik kon hem maar nauwelijks wegleggen zo geinvesteerd was ik in het leven van Jaymerson en Hunter.
Waarom dan maar 3,5 sterren?

Te

Het begon zo geweldig goed. Zo hartverscheurend en emotioneel. En dan de geheimen die erbij om de hoek kwamen kijken. Ongekend.
Maar vanaf het moment dat Hunter meer voor Jayme ging betekenen werd het minder. Nog steeds leuk en interessant genoeg om door te lezen maar het was alleen maar Hunter voor, Hunter na etc. Net niet te kinderlijk om echt te willen stoppen maar wel een tikkeltje teveel.
Ik schrijf deze recensie terwijl ik al begonnen ben in deel twee en ik kan nu al met zekerheid zeggen dat, als dat ‘gezeur’ weggelaten was en het in 1 boek verteld was het een nog veel beter verhaal was geweest.

Geen geheim

Al snel was het geheim geen geheim meer voor mij. Ik had al geraden wat er speelde maar het was niet minder intens om te lezen hoe Jayme’s wereld compleet verwoest werd door de onthullingen. Tel daar bovenop nog de manier waarop ze op school behandeld wordt door haar relatie met Hunter en je krijgt een ontzettend emotioneel en hartverscheurend verhaal.

Twijfel

Het einde van het boek heeft een happy ever after en ik heb heel sterk getwijfeld of ik het 2e deel wel wilde lezen. Ik vind het nooit leuk als ze elkaar hebben gevonden en dat ze na een tijdje weer uit elkaar gedreven worden door invloeden van buiten af. Ik besloot toch een poging te wagen en ben daar nu toch wel blij om.

In het kort

Ik genoot meer van het eerste hedendaagse boek van Stacey Marie Brown, Burried Alive. Hij was volwassener en het geheim was echt een geheim, niet iets wat ik al vrij snel had kunnen raden. Nou is dat niet zo heel erg maar ik vind het wel fijn als een boek mij zo ontzetted kan verrassen. Wat betreft de ontmoetingen tussen de hoofdpersonen uit dit boek en Burried Alive kan ik alleen maar zeggen dat ze net zo explosief, gepassioneerd en sexy zijn.