Olivia Wildenstein - A Pack of Vows and Tears
Serie: The Boulder Wolves #2
Genre: Paranormal, Young Adult
Gepubliceerd: a
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
She thought the fight was over but it was only just beginning. Ness Clark's place amongst the Boulders and at Liam’s side is compromised. First, when her cousin claims Ness helped him elude his death sentence. And then, when August Watt, Ness’s childhood friend, comes home to Boulder. Although August’s plan was to pledge himself and return to active duty, he finds himself incapable of leaving. This becomes problematic for Liam and Ness, because a mating link has clicked into place between Ness and the ex-marine. If not consummated, the link will fade, but that’ll take months. How long and hard can two people fight a physical attraction that renders their bodies unreceptive to anyone’s but their mates? Ness is tired of fighting, tired of having to prove herself worthy of her pack’s trust and of her Alpha’s affection. But when an enemy pack arrives and threatens the Boulders, she has two choices: step aside and let the wolves who have pushed her away fend for themselves, or step up and help them fight the newcomers. Ness has never stepped aside…not for anyone. Why would she start now?

Voor mij is Olivia Wildenstein een nieuwe auteur. Ik had nog nooit iets van haar gelezen, maar na mijn goede ervaring met het eerste deel van deze serie, A Pack of Blood and Lies, ging ik meteen door met deel 2.

Triangle

En wederom genoot ik van het verhaal van Ness en Liam. Maar ook August gaat een grotere rol spelen en na een aantal ontwikkelingen vind ik Liam niet meer zo leuk als in het eerste boek.
Of ik dit een love triangle zou noemen? Nee niet echt.
Ja er zijn 2 jongens die graag met Ness verder willen maar Ness haar standpunt is heel duidelijk dus geen gezeur van: ‘vind ik nou die of die leuker” en ze worden niet door haar tegen elkaar uitgespeeld.

In het kort

Dit is een hele korte recensie maar ik heb er eigenlijk niet zo heel veel meer over te zeggen dan dat ik het een hartstikke leuk boek vond. Ik had het in no time uit want er gebeurt veel, we vallen van het één in het ander, dus het blijft spannend.