Stacy Kestwick - Drumline
Serie: Stand alone
Genre: Contemporary, New Adult
Gepubliceerd: aug 2017
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Traditions are important. Especially in the South. College football. Rivalries. Tailgating. Halftime shows.Some things just don’t change.Until Reese Holland shows up with her long legs and no-bullshit attitude to audition for the prestigious all-male Rodner University snare line.It doesn’t matter how much hazing she has to endure from Laird Bronson, with his narrowed green eyes and arrogant smirk. She wants that damn spot, and she’s more than good enough to earn it. She expects there to be tension. Even friction. But not sparks hot enough to burn the entire campus down.

Ik snap niet waarom ik niet eerder in dit boek begonnen ben. Al bijna 2 jaar staat hij op mijn tbr lijst en in die periode heb ik vaak genoeg de New Adult lijst doorgespit op zoek naar leesvoer.
Stacy Kestwick is een nieuwe auteur voor mij maar na een paar hoofdstukken ging ik al kijken wat ze nog meer geschreven heeft. Want wat ik tot dat moment gelezen had beviel me ontzettend goed.

Alles

Nog niet eerder heb ik gelezen over een drumline/snareline en ik moet zeggen dat ik het heel interessante vond. Daarnaast krijgen we een kick ass heldin die zich er geen bal van aantrekt dat het een all male iets is. Ook de pesterijen ondergaat ze met opgeheven hoofd en laat zich het kaas niet van het brood eten. De andere hoofdpersoon is een alpha male op en top maar niet over the top. Door hem wordt het vooral een super sexy boek maar ook zwijmel waardig want hij steekt zijn gevoelens niet onder stoelen of banken.
En of dat nog niet genoeg is wordt het ook nog doorspekt met een verdrietig, pijnlijk, onderwerp en brengen onze hoofdpersonen regelmatig tijd in het ziekenhuis door.
We krijgen dus een verhaal dat alles heeft en ook goed in balans is.

Minpuntje?

Er is 1 klein dingetje dat ik misschien een minpuntje zou kunnen noemen, maar aan de andere kant vond ik het ook wel weer grappig. In dit verhaal speelt nl een 8 jarig jongetje een rol en zijn taalgebruik is iets aan de volwassen kant. Ik kan mij tenminste niet voorstellen dat een achtjarig kind zo praat. Maar hilarisch was hij wel.

In het kort

Zoals ik al zei had ik gelijk gekeken naar wat deze auteur nog meer heeft geschreven. Helaas is dat nog niet zo veel. Naast dit boek heeft ze een duet geschreven en 2 short stories. Dat duet ga ik natuurlijk lezen maar ik hoop dat ze snel meer gaat schrijven want dit boek smaakte zeker naar meer.