Elle Kennedy - The Score
Serie: Off-Campus #3
Genre: contemporary, New Adult
Gepubliceerd: 2016
Waardering: ★★★.5
Add to Goodreads
He knows how to score, on and off the ice Allie Hayes is in crisis mode. With graduation looming, she still doesn’t have the first clue about what she's going to do after college. To make matters worse, she’s nursing a broken heart thanks to the end of her longtime relationship. Wild rebound sex is definitely not the solution to her problems, but gorgeous hockey star Dean Di Laurentis is impossible to resist. Just once, though, because even if her future is uncertain, it sure as heck won’t include the king of one-night stands. It’ll take more than flashy moves to win her over Dean always gets what he wants. Girls, grades, girls, recognition, girls…he’s a ladies man, all right, and he’s yet to meet a woman who’s immune to his charms. Until Allie. For one night, the feisty blonde rocked his entire world—and now she wants to be friends? Nope. It’s not over until he says it’s over. Dean is in full-on pursuit, but when life-rocking changes strike, he starts to wonder if maybe it’s time to stop focusing on scoring…and shoot for love.

Mmmm, weer een serie die minder wordt met elk boek dat ik lees.
Ik genoot van deel 1, deel 2 werd al iets minder en tot nu toe vind ik deze de minst leuke van de 3.

Makkelijk

De relatie van Allie en Dean? Het verloopt te makkelijk.
O in het begin niet hoor, na hun ene nacht samen is Allie vastbesloten nooit meer het bed te delen met de playboy Dean di Laurentis.
Dean is echter vastbesloten Allie weer in zijn bed te krijgen en natuurlijk is ze uiteindelijk niet bestand tegen zijn charmes. Dat snap ik 😉 .
En dat is ook bijna het enige wat spanning en emoties bij mij teweeg bracht.

Verdrietig

Pas tegen het einde van het boek vond er een zeer verdrietige gebeurtenis plaats die druk zette op de relatie van Dean en Allie. Een enorme druk mag ik wel zeggen met gevolgen die je aan ziet komen. Maar ook dat is vrij snel weer opgelost zonder al te veel poeha.

Jammer

Ik vind het jammer dat de auteur al het goede van deel 1 niet vast heeft weten te houden en heeft kunnen vertalen naar dit 3e deel. Daarmee wil ik niet zeggen dat het slecht was, dat niet, het was in vergelijking met deel 1 gewoon saai.
Er zat trouwens wel heerlijke humor in, Dean en Allie hebben me meerdere malen aan het lachen gekregen en hun dialogen waren ook leuk, maar dat was het dan ook wel.

In het kort

Ik had gehoopt dat The Score net zo leuk, zo niet leuker, zou zijn als The Deal. Vooral omdat Dean een manwhore is van ongekende hoogte. Helaas is het wat mij betreft een wat oppervlakkig verhaal gebleken. Weinig problemen en weinig emotionele hoogte en dieptepunten.

Er is nu nog 1 boek in de Off Campus serie die ik moet lezen maar na de onthulling van Tucker in de epiloog zit ik helemaal niet te springen om zijn verhaal. Ik kijk meer uit naar het boek van Summer, The Chase, in de spin-off Briar U