Julie Kriss - Drive Me Wild
Serie: Riggs Brothers #1
Genre: Adult, Contemporary
Gepubliceerd: 2018
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Emily was a cop's daughter, and I was the boy from the wrong side of the tracks. At eighteen, our affair was wild and completely secret. Until she left town for college and a better life, and I hit the road to nowhere. Eight years later, we're both back in town. My father is in prison; Emily is selflessly helping her sister. We should be farther apart than we've ever been. But I've never been able to resist temptation, especially when that temptation is Emily. I shouldn't go near her. But I do. She shouldn't say yes. But she does. Our chemistry is hotter than ever, but she's hiding something from me. Just like I'm hiding something from her. It's hard to tell whose secrets are more dangerous, until it all goes to hell. I can save her - and she can save me. But we'll have to break the rules. We're from different worlds. We don't belong together. But in the end, Emily and I are going to have to get dirty.

Ik heb niet zo heel veel te vertellen over dit boek, behalve dat het geschreven is door een tot nu toe voor mij onbekende auteur.
Hij was leuk, hij was niet zo lang, en ik ga zeker meer lezen van Julie Kriss. En dan met name over de rest van de Riggs broers.

Fris

Wat ik vooral ontzettend leuk vond en de hoofd reden om deze mini recensie te schrijven is dat de hoofdpersonen niet al halverwege het boek zeggen dat ze verliefd op elkaar zijn, van elkaar houden etc. etc. Nee ze denken allebei bijna het gehele boek over hun relatie als tijdelijk en verboden en nooit en te nimmer mogelijk. Ze zijn zelfs lichtelijk verbaasd en geschokt als ze ontdekken dat hun gevoelens veel serieuzer zijn dan ze dachten. Dat was een keer verfrissend.
Ook als tieners hebben ze nooit over elkaar gedacht in de zin van houden van. Ze vonden elkaar leuk en het verbodene was spannend maar ook toen was het al tijdelijk.

Wennen

In het begin moest ik wel even wennen aan Emily, ze is bitchy en zelfverzekerd en dat kwam ontzettend arrogant over.
Onder het bad boy uiterlijk en gedrag van Luke zag ik al snel de goede jongen die hij is, maar er was een punt waarop ik begon te twijfelen of hij die goedheid vast kon houden.

Spannend

Dit boek is niet echt spannend te noemen, of je moet het al hebben over de sexuele spanning, die was er in overvloed. Nee, spannend was het zeker niet maar Luke en zijn broers lopen wel tegen hele bijzondere problemen aan die veroorzaakt zijn door hun vader en die hen zelfs vanuit de gevangenis nog probeert te sturen.

In het kort

Beginnen aan een voor mij nieuwe auteur, dat vind ik toch altijd weer spannend, maar het heeft goed uitgepakt.
Julie Kriss heeft een fijne schrijfstijl, zette een paar leuke personages neer en dat alles smaakt zeker naar meer.
Heel benieuwd ben ik naar de andere jongens Riggs, vooral naar Dex want die wordt nou niet echt positief en leuk geportretteerd. Maar voordat ik zijn verhaal kan lezen moet ik eerst de verhalen van zijn andere twee broers lezen.