C.N. Crawford - A Spy Among The Fallen
Serie: A Spy Among The Fallen 2 & 3
Genre: New Adult, Fantasy
Gepubliceerd: 2018
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
Disguises are second nature at this point, and I'm used to keeping my powers concealed. But when a lethal angel starts coming after me, my cover is blown. In my escape, I’ve found an unlikely ally in Adonis—the dangerously seductive angel of death. With him by my side, I’m going undercover again. I just have to pretend to be his simpering, idiot lover--while secretly collecting intelligence from a psychotic god of war. One I have to pretend to actually admire. If I don’t find the info I need, I’m dead at the hands of a whole horde of angels—and the apocalypse really begins.

Deze was net zo leuk als zijn voorganger. Er gebeurt van alles en daardoor blijf je doorlezen.

We ontdekken dat Adonis niet is wat hij aan de buitenkant toont. De sexuele spanning tussen hem en Ruby loopt steeds hoger op en Ruby ontdekt dingen over zichzelf die ze mentaal onderdrukt had en dingen die haar compleet verrassen.

We maken ook nog kennis met de 4e Engel maar komen er ook achter dat ze niet zomaar engelen zijn.
En deze laatste heeft zichzelf wel een heel bijzonder onderkomen toegeëigend.

In het kort

Ik genoot er weer op en top van. Deze auteurs stellen mij niet gauw teleur. Het enige wat ik nu kan aanmerken is een tegenstrijdigheid die wel heel erg opviel. Voor de rest was het prima met nagenoeg geen schrijffouten!


Ok, ik val maar meteen met de deur in huis; dit laatste deel viel me wat tegen in vergelijking met deel 2.
Het was leuk, maar ik kon er op de één of andere manier minder goed in komen.

Wat was er mis

Ik begon mij een tikkeltje aan Ruby te ergeren als het om haar ‘gestolen’ gave gaat. Telkens weer werd er uit de doeken gedaan, in haar hoofd welteverstaan want de anderen mochten het niet weten, dat ze niet voluit kon gaan want dan zou ze het waarschijnlijk niet overleven.
Ruby is dus niet iemand die haar leven wil geven voor de mensheid maar ondertussen vraagt ze wel een enorme opoffering van het verzet. Dat vond ik nogal zwak van haar. Voor de rest vond ik haar wel een leuk personage.

Makkelijk

Daarnaast vond ik dat moeilijke en/of gevaarlijke situaties te snel en te makkelijk opgelost waren. Dacht je net dat het spannend zou gaan worden was het alweer voorbij.

Interessant

Wat ik dan wel weer heel erg leuk vond is dat Adonis en Ruby een groep mensen terug moeten halen van een ander rijk en dit een heel vreemd, lust opwekkend rijk is. Dat zorgde voor een aantal erotische scenes maar de King van dat rijk was daarentegen nogal creepy.

In het kort

Spy Among the Fallen was weer een leuke serie van deze twee auteurs en ik kijk er naar uit wat er nu weer uit hun pen komt rollen. Ik weet dat er wel al een nieuw boek in een nieuwe serie uit is maar dat is een reverse harem novel en dat is nog niet helemaal mijn ding dus die sla ik vooralsnog over.