C.C. Hunter - Fierce
Serie: Shadow Falls #5.6
Genre: Fantasy, Paranormal, Young Adult
Gepubliceerd: 2017
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Werewolf Fredericka Lakota prefers to be alone. Even years after being abandoned by her rogue werewolf father, she's still never found a place for herself in Shadow Falls. Fredericka’s only comfort comes from the jewelry she creates…and now from Brandon Hart, the owner of a new art gallery who wants to showcase Fredericka’s work. But Fredericka’s life has gotten more complicated: she’s learned her father has died, the death angels from the falls are calling to her, an ex won’t let her go, and she may be seeing the ghost of a missing woman who needs her help. On top of all that, her attraction to the mysterious Brandon only grows stronger; but if other supernaturals won’t accept a rogue werewolf, how could a human?

Deze stond al een tijdje op mijn eReader en daardoor was ik helemaal vergeten dat het hier om een novella gaat. Ik was al 80 bladzijden op weg voor ik door had dat hij maar uit 100 bestond .

Te snel

Aan de ene kant vond ik het wel jammer dat dit maar een novella bleek te zijn. De Shadow Falls wereld en de personages die er in meespelen vind ik nog altijd leuk. Ook Fredericka, die in de 1e serie de bitch was, is een leuke meid. Je moet haar gewoon even leren kennen en door haar prikkelbare en gesloten karakter heen prikken.
Ik had graag meer over haar gelezen en meer over Brandon en zijn achtergrond. En ook de romance had uitgebreider in beeld gebracht mogen worden. Het ging allemaal te snel en vanzelf. Ook de personage die Fredericka probeert te chanteren wordt te snel onthuld en opgepakt.

Uitgemolken

Aan de andere kant was ik wel een beetje klaar met de gave die Fredericka toebedeeld krijgt van de Angels. Het is een gave die nu echt wel uitgemolken is. In het begin was het leuk en interessant maar in elk boek in deze serie is het hetzelfde liedje. De auteur blinkt daarin niet uit in originaliteit helaas.

In het kort

Het was leuk om nu wat meer te weten te komen over Fredericka, haar achtergrond en waarom ze zich altijd als een bitch gedroeg. Haar verhaal had wat mij betreft langer mogen zijn, minus de on-originele gave, want ik denk dat er veel meer uit haar persoon gehaald had kunnen worden dan mogelijk was in een novella.

De nieuwe serie van C.C. Hunter had ik een tijd terug al op mijn tbr lijst gezet maar nu twijfel ik toch of ik die moet gaan lezen of niet. Hij gaat nl over exact dezelfde gave als die waar ik nu wel een beetje zat van ben in deze serie. Maar wie weet, misschien is de auteur toch origineel geworden en heeft ze het in een heel ander jasje gestoken. Daar kan ik maar op 1 manier achter komen…..