Jennifer L. Armentrout - The Return
Serie: Titan #1
Genre: Fantasy, Mythology, New Adult
Gepubliceerd: 2015
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
The Fates are cackling their bony asses off… It’s been a year since Seth made the deal with the gods that pledged his life to them. And so far, the jobs they’ve given him have been violent and bloody–which is kind of all right with him. But now Apollo has something else in mind for Seth. He’s got to play protector while keeping his hands and fingers off, and for someone who really has a problem with restraint, this new assignment might be the most challenging yet. Josie has no idea what this crazy hot guy’s deal might be, but it’s a good bet that his arrival means the new life she started after leaving home is about to be thrown into an Olympian-sized blender turned up to puree. Either Josie is going insane or a nightmare straight out of ancient myth is gunning for her. But it might be the unlikely attraction simmering between her and the golden-eyed, secret-keeping Seth that may prove to be the most dangerous thing of all. Because history has once again been flipped to repeat. Book 1 in the new adult paranormal TITAN series, spin-off to the best selling COVENANT series.

The Return stond al een tijdje op mijn eReader. Sinds het moment dat het laatste deel uitgegeven was wel te verstaan. En vlak nadat ik hem er op gezet had ben ik er een keer in begonnen maar kon me er niet toe zetten verder te lezen…..

Waarom?

Tja , hetzelfde probleem als altijd. Bang voor het gat waarin ik val als ik de serie uit heb. En dan kun je denken: lees ze dan in een rustig tempo, niet allemaal achter elkaar, maar ik weet dat me dat toch niet gaat lukken. En al helemaal niet met een serie va JLA. Maar goed ik ben er nu aan begonnen en wat weer een avontuur. En wat weer een heerlijk sexy verhaal. Deze auteur blijft wat paranormal/ fantasy betreft toch echt mijn all time favorite.

Geheugenverlies

Het was heerlijk om weer terug te keren naar de wereld van convenant en om nu Seth zijn verhaal te kunnen lezen, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat de verwijzingen naar gebeurtenissen uit de andere serie compleet uit mijn geheugen zijn verdwenen en dat vond ik echt heel erg jammer. Eigenlijk had ik die eerst even weer moeten lezen maar ja…..

Seth & Josie

Josie is een nieuw personage, de hoofdpersoon naast Seth, en ik vond haar meteen zeer sympathiek.
Zij en Seth vertellen het verhaal vanuit hun beider pov en dat is erg fijn.
Ik had wel gehoopt dat Josie een wat stoerder personage was maar dat zal vast nog wel komen. Het is natuurlijk allemaal vreemd, deze nieuwe wereld waarin ze terecht gekomen is.
Seth, ach ja….swoon….as sexy as ever. Maar niet de asshole die hij was in de andere serie. Alhoewel hij zich aan het einde daarvan ook al anders bewezen had. In het begin van dit boek dach ik nog wel even: “Oei Seth, dit is niet best”, en hij is natuurlijk niet van het ene op andere moment een lieverdje, maar er schuilt zeker een goed persoon in hem.

In het kort

Een fijne start van deze serie. Er had misschien iets meer mogen gebeuren en iets meer spanning in mogen zitten maar dat komt vast goed, daar ben ik niet zo bang voor.