D.N. Hoxa - Sinner
Serie: Starlight #3
Genre: Fantasy, New Adult, 
Gepubliceerd: 2017
Waardering: ★★★.5
Add to Goodreads
Nothing is what it seems...not even me. Preparing for war, especially against supernaturals like those of the Council, means getting your hands dirty, if you want to win. Everybody knows that I am no stranger to games and deception. I'm not afraid to lie, or cheat, or manipulate. Unfortunately, as days pass and deep, dark secrets come to light, I'm realising that my best just might not be enough. Giving up is not an option. That means that I'm going to have to sin heavier than ever...

Sinner is het 3e deel in de reeks Starlight en zoals wel vaker het geval is in series als deze draait een groot gedeelte van dit ena laatste boek om het politieke spelletje tussen de tegenstanders en de planning van een oorlog.

Saai

Vaak is dat saai en ben ik daardoor sneller afgeleid van het verhaal.
In het begin vroeg ik mij daarom dan ook af of ik niet beter even wat anders tussendoor kon gaan lezen. Dit werd vooral versterkt door de blijvende crush, en daarmee het irritante gedrag, van Star. Maar ik wist ook dat, als ik dat doe, de kans groot is dat ik helemaal niet verder ga.

Onnodig

De komst van een nieuw vrouwelijk personage met een verleden met Aaron maakte het er ook niet beter op. Bovendien had die ontwikkeling in mijn ogen geen toegevoegde waarde. Het enige dat het toevoegde was irritaties tussen Star en Aaron en natuurlijk een hoop onzekerheid bij Star.

Sexy

Wel werden in dit boek de sexy times wat opgeschroefd. In tegenstelling tot de vorige serie, Morta Fox, die op dat gebied voor Young Adult door kon gaan, werden in dit boek de scenes erotischer, gepassioneerder en expliciter. Geen verkeerde ontwikkeling wat mij betreft 

In het kort

Qua wereld opbouw is er weinig mis met deze serie.
En het is leuk om over de verscheidenheid aan bovennatuurlijke wezens en hun eigenschappen te lezen, die toch altijd net even weer anders zijn dan anders. Voor de rest was dit boek echter saai en ik wil mijzelf een compliment geven dat ik, ondanks mijn twijfel in het begin, toch door gegaan ben. Want ook al was het saai, er was natuurlijk wel het één en ander dat uitgelegd of uitgediept moest worden.