Ilsa Madden Mills - Filthy English
Serie: English #2
Genre: Adult, Contemporary
Gepubliceerd: 2016
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
From Wall Street Journal best-selling author Ilsa Madden-Mills comes a new, full-length STANDALONE novel about HOT British alphas. A smokin’ hot British player…A jilted girl…One night of mistaken identity… Two weeks before her wedding, Remi Montague’s fiancé drops her faster than a drunken sorority girl in stilettos. Armed with her best friend and a bottle of tequila, she hops a plane to London to drown her sorrows before fall semester begins at Whitman University. She didn't plan on attending a masquerade party. She sure didn’t plan on waking up next to the British bad boy who broke her heart three years ago—the devastatingly handsome and naked Dax Blay. Furthermore, she has no clue how they acquired matching tattoos. Once back at Whitman together, they endeavor to pretend they never had their night of unbridled passion in London. But that’s damn hard to do when you live in the same house… One night. Two damaged hearts. The passion of a lifetime. *A modern love story inspired by Romeo and Juliet***no one dies in the writing of this novel**

Ik koos voor Filthy English omdat het zich gedeeltelijk afspeelt in Londen.
Omdat ik daar vorig jaar met onze twee dochters geweest ben leek het me leuk om dmv een boek terug te keren 😉 .

We starten onze ‘Londen tour’ in de nightclub Masquerade.
Helaas hebben we deze nightclub niet bezocht, maar na was speurwerk lijkt het er op dat hij ook niet bestaat.
Remi is samen met haar vriendin naar Londen gekomen. Ze zou er haar honeymoon doorbrengen en was niet van plan het reisje aan haar neus voorbij te laten gaan ook al gaat de bruiloft niet door.
Tijdens hun avondje stappen in Masquerade beland Remi door omstandigheden op de schoot van haar buurman aan de bar en van het één komt het ander. Ze is helemaal in voor een one-night stand, maar vanaf het moment dat de maskers af gaan is ze alleen nog maar razend.

Remi mag dan razend zijn, de aantrekkingskracht tussen die twee is gigantisch.
De vonken vliegen over en weer en ze kunnen elkaar nauwelijks afblijven. Dax heeft het daar nog vele malen moelijker mee en zijn bezitterige en beschermende gedrag is tegenstrijdig met wat zijn hoofd hem verteld. In de drie jaar sinds de three-night stand die ze gehad hebben is hij haar nooit vergeten maar hij heeft nooit stappen ondernomen om haar terug te krijgen omdat hij geen man is voor een vaste relatie.

Wat vond ik leuk

Op een klein puntje na, wat je hieronder kan lezen, was het hele boek leuk.

Wat vond ik niet leuk

Dat Remi zo snel weer toegaf aan haar verloofde. Alleen maar omdat ze een plan heeft. Een plan over haar toekomst.
Maar hoe zit het dan met de liefde? Als ze hem compleet vergeet als ze bij Dax is, dan stelt die liefde voor hem niet veel voor.

Kort samengevat

Dit is een sexy boek met een intense aantrekkingskracht tussen de twee hoofdpersonen. En die seksuele spanning is van het begin tot het einde voelbaar.
Ook al was het gedeelte dat zich in Londen afspeelt niet groot, het was leuk om over plaatsen te lezen waar ik zelf geweest ben.