Nicole Edwards - Harmless
Serie: Pier 70 #4
Genre: Adult, Contemporary, M/M
Gepubliceerd: 2017
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
HE'S GOT A SECRET... Roan Gregory, one of the four owners of Pier 70 Marina, has managed to paint himself as a loner in recent months. There’s a reason for that. And he’s got every intention of keeping that reason a secret. That is, until he no longer has the option. HE'S GOT A SECRET, TOO... Colton Seguine, defenseman for the Austin Arrows, has gotten good at keeping the world from finding out that he’s gay. He knows exactly what he can and cannot do. And with whom. That is, until he sees Roan for the first time and all bets are off. SOME SECRETS ARE TOO BIG TO KEEP Temperatures soar when this brooding bad boy gets his first taste of this smoking hot hockey player. Can Roan and Seg push past each other’s defenses? Or, thanks to the way the cards have been dealt, will the time they spent together prove to be just a harmless one night stand?

En dat was het dan, de laatste van de Pier 70 serie.
Wat zal ik deze serie gaan missen!
Ik had zo gehoopt dat er meer zouden volgen maar de schrijfster laat in haar naschrift weten dat het voorbij is .

In dit laatste boek krijgen we het verhaal van Roan, de 4e eigenaar van Pier 70.
Roan heeft het ontzettend moeilijk, dat hebben we al in de voorgaande boeken kunnen lezen.
Door de omstandigheden waarin hij is terecht gekomen, maar ook omdat hij het zichzelf veel te moeilijk maakt. Hij zit teveel in zijn eigen hoofd en trekt zich steeds verder terug van zijn vrienden.
Zijn achterliggende gedachte is nobel; hij wil ze niet opzadelen met zijn problemen, maar daarbij vergeet hij dat ze zijn familie zijn en alles voor hem willen doen.

Zodra de vriendengroep, de mannen uit voorgaande boeken, achter de ware toedracht komen nemen ze het heft in eigen hand en zetten ze zich met elkaar voor hem in. En dat is hartverwarmend om te lezen. En af en toe enorm lachwekkend.

De tweede hoofdrolspeler in dit boek is Colton ‘Seg’ Seguin, IJshokey speler van de Arrows. 14 Maanden geleden hadden Roan en Seg een one night stand, maar één die geen van beide ooit is vergeten.
Roan heeft zichzelf echter zo diep ingegraven in zijn problemen dat hij niets met Seg te maken wil, en kan, hebben. Bovendien zit Seg diep in de kast en als er 1 ding is dat Roan niet wil is zichzelf verstoppen, voor niemand.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ze raken toch weer verwikkeld in elkaars leven.

Het is vooral door Roan dat de relatie stroef verloopt, maar als hij dan eindelijk warm draait voor een relatie met Seg doet Seg iets wat ze weer terug bij af brengt. En die actie was ver beneden peil.
Ik snapte zijn angst maar niet de daaropvolgende reactie van hem.
Roan heeft hem echt wel laten werken voor een herkansing, maar ik had liever gezien dat hij er nog veel harder voor moest vechten.

Zoals ik bovenaan al schreef is het het laatste boek van deze serie en dat vind ik erg jammer want ik heb genoten van alle delen.
Maar ik weet zeker dat ik nog weer over ze kan lezen want de schrijfster heeft beloofd dat er nog een boek (waarschijnlijk novella) van Milly, de assistente van Gannon uit deel 1, uit gaat komen.
Dat is dus iets waar ik nog naar uit kan kijken!