Juliette Cross - Bound in Black
Serie: The Vessel Trilogy #3
Genre: Fantasy, New Adult
Gepubliceerd: 2015
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
In the belly of the beast, strategy is useless. Genevieve Drake is on a dangerous mission to find the soul collector, Lethe, and enter the deepest, darkest level of the underworld. No one has ever returned alive from the belly of a soul collector, but she will let nothing stop her from going after the precious treasure Lethe stole from her. As she is tested against demon spawn and foul creatures of the underworld, each triumph strengthens her Vessel power—and drags her closer to a breaking point that could forever doom her to the abyss. Meanwhile, with the full prophecy hurtling toward completion, the Dominus Daemonum strategize for the day Gen will battle Prince Bamal’s Vessel to the death, when the Great War between heaven and hell will begin. But Bamal has a secret weapon. When he reveals it—and Thomas reveals his own hidden agenda—Gen may not have the strength to resist the temptation to fall into darkness, forsaking the fate of the world for her broken heart. Warning: Contains malicious demons, sinister spawn, and a vengeful heroine with plans to send them all back to burning hell.

Nu ik alle drie de boeken gelezen heb kan ik zeggen dat dit een serie is die met elk boek leuker wordt.
In het begin had ik een klein beetje moeite met Genevieve (de namen die ze onbekenden gaf vond ik irritant en hoe langer die bleven hangen, des te meer ging ik mij irriteren) en het was 1 van de redenen waarom ik er de 1e keer na een tijdje weer mee stopte.
Maar nu kan ik zeggen dat ik blij ben dat ik de 2e maal doorgezet heb.

Dit laatste deel was het allerleukst omdat we samen met Gen naar de hel gaan.
Veel boeken hebben mij al meegenomen naar die uitzichtloze plek, maar het is telkens weer een verrassing hoe de onderwereld er vanuit het brein van een andere auteur uit ziet.
Ook dit keer werd ik niet teleurgesteld en kregen we een originele wereld voorgeschoteld.

Na de geslaagde missie in de hel heeft Genevieve nog een lange, zware en emotionele weg te gaan en wanneer we dan uiteindelijk aan het einde aankomen wordt het verhaal ineens een afgeraffeld.
Zo zitten we nog middenin de oorlog en zo is het afgelopen.
Dat was jammer, maar desondanks was het wederom enorm genieten van deze bijzondere wereld