Falling Away by Penelope Douglas
Serie: Fall Away #3
Genre: Hedendaags, New Adult
Gepubliceerd: januari 2015
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Jaxon is the guy she’s supposed to avoid.

K.C. is the girl he won’t let get away....

K.C. Carter has always followed the rules—until this year, when a mistake leaves her the talk of her college campus and her carefully arranged life comes crashing to a halt. Now she’s stuck in her small hometown for the summer to complete her court-ordered community service, and to make matters worse, trouble is living right next door.

Jaxon Trent is the worst kind of temptation and exactly what K.C. was supposed to stay away from in high school. But he never forgot her. She was the one girl who wouldn’t give him the time of day and the only one to ever say no. Fate has brought K.C. back into his life—except what he thought was a great twist of luck turns out to be too close for comfort. As the bond between them grows, he discovers that convincing K.C. to get out from her mother’s shadow is hard, but revealing the darkest parts of his soul is nearly impossible.…
Het komt heel af en toe voor dat ik een serie niet op volgorde lees.
Heel af en toe, want ik houd er niet zo van om boeken over te slaan, ook al zijn het stand-alone’s binnen een serie.
Maar soms gebeurt het dat een tussen liggend boek me minder aanspreekt dan het boek daarna en ja, dan kan het maar zo zijn dat dat boek eerder op mijn eReader terecht komt.

Dit is duidelijk zo’n gevalletje. Ook al klinkt deel 2 leuk, deze klinkt veeeel leuker.
Maar toen ik eenmaal in Falling Away begonnen was vond ik het toch wel jammer dat ik Rival overgeslagen heb want Macon en Fallon maken regelmatig hun opwachting in dit boek.
Achteraf een beetje een domme actie dus

Het verhaal van Jaxon en KC is verschrikkelijk opwindend en sexy en heeft daarnaast een hele goede verhaallijn.
Vooral datgene wat KC meegemaakt heeft is heel erg bijzonder en het is verschrikkelijk moeilijk voor haar om haar leven te leiden zoals ze dat zelf wil en om uit dat opgelegde keurslijf te stappen.
Ze is een personage dat heel veel verschillende kanten van zichzelf laat zien; sommigen tonen de echte KC en sommigen de KC die ze geworden is.
Omg, er waren momenten in dit boek dat ik een enorm plaatsvervangend gevoel van schaamte had om de acties van KC. Dan zat ik ineens verschrikt om mij heen te kijken om tot het besef te komen dat ik niet degene was die zich zo schaamteloos gedroeg hahahahaha.
Heerlijk als een boek je zo mee trekt dat je één wordt met de hoofdpersoon.

Jax…..
Oh boy, ik denk dat ik een nieuwe book boyfriend gevonden heb
Hij is hot, sexy en een bad boy met zoveel diepte en verschillende lagen, dat geeft hem een mysterieuze uitstraling en daar houd ik wel van.
Jax heeft ook het nodige meegemaakt, we hebben daar een beetje over kunnen lezen in Bully, maar in plaats van dat hij zijn frustraties uit in kwaad en vijandig gedrag, zoals zijn broer Jaden, zet hij het om in hulpvaardigheid. Hij helpt waar hij kan en is altijd bezig. Er zit geen moment van rust in zijn dag want als hij tot rust komt gaan zijn gedachten automatisch terug naar zijn verschrikkelijke jeugd.

Er heeft altijd een onweerstaanbare aantrekkingskracht bestaan tussen KC en Jax, maar afgezien van verhitte blikken en woordenwisselingen zijn ze altijd zo ver mogelijk bij elkaar uit de buurt gebleven.
Jax omdat hij wist dat hij haar nooit meer zou laten gaan als hij haar eenmaal zou hebben; hij vind zichzelf bij lange na niet goed genoeg voor haar, en KC omdat ze een vriend heeft maar ook omdat hij gevaarlijk zou zijn voor haar ogenschijnlijk perfecte leventje.

Ik heb ontzettend genoten van het verhaal van KC en Jax en had me eigenlijk al min of meer voorgenomen het verhaal van Macon en Fallon binnenkort te gaan lezen tot ik aan het einde van het boek een stukje las van het volgende deel.
O, wat heb ik nu ff een hekel aan deze auteur.
Waarom?? Dat kun je binnenkort lezen in de recensie van Aflame!