Dire by Alyssa Rose Ivy
Serie: The Dire Wolves Chronicles #1
Genre: New Adult, Paranormal
Gepubliceerd: september 2014
Waardering: ★★.5
Add to Goodreads
Gage was the first guy I ever wanted. He was my first crush and my first fantasy, but he wasn't my first in any other way because he never saw me as anything more than a friend— at least not until the night that changed everything.

It was all Gage's fault. He insisted we drive through the storm and take the back roads. By the time the storm hit full force we had no chance. One night of snowbound sex changed our relationship forever. The problem was at the same time I caught another guy’s attention. This other guy happened to be the alpha of a pack of shifter wolves. I thought the wolves were the worst of my problems, but I was wrong. When things went from bad to worse I had to make a lifelong sacrifice to save Gage, but what price is too much to save the one you love?
Er zijn zoveel verschillende bovennatuurlijke werelden, maar de wereld van de weerwolven/shapeshifters is toch wel mijn meest favoriete.
In de loop der jaren heb ik al een behoorlijk aantal goede boeken in dat genre mogen lezen en na mijn laatste boek, Lion’s Share, had ik ongelooflijk veel zin om weer in een serie met die wezens te kruipen.

Dire stond op mijn tbr lijstje en bestaat uit drie boeken dus dat leek me een goede keuze.
Maar wat viel dat tegen.

Mary-Ann is zooooo kinderachtig en de hele relatie met Gage was …… het niet.
Ja hij is knap, en ja, hij is echt wel een leuke jongen, maar ik was niet overtuigd van hun zogenaamde gevoelens voor elkaar.

Mary-Ann heeft al jaren een crush op hem maar Gage heeft haar nooit zien staan tot een paar weken terug en ze is voor hem off-limits omdat ze het jongere zusje is van een vriend (zooo cliché).
Dan hebben ze, wanneer ze gestrand zijn in een sneeuwstorm, sex en ineens kunnen ze niet meer zonder elkaar……

Hoe messed up het ook mag klinken, Hunter de kidnapper weerwolf was in mijn ogen de betere keus ook al is zijn aanpak alles behalve normaal.

Ik geef bijna nooit een waardering beneden de drie sterren omdat ik boeken die in die categorie vallen meestal niet eens uitlees, maar dit was een redelijk kort boek en mijn nieuwsgierigheid naar of ze zouden ontsnappen was groot dus worstelde ik door.
En geloof het of niet, wat doen ze als ze ontsnappen?? Ze hebben sex!

Hoe frustrerend kan een boek zijn!
Je ontsnapt uit een vreselijke situatie, dan zorg je toch zeker eerst dat je in veiligheid bent of ben ik nou zo dom?
Wat er daarna gebeurt hebben ze wat mij betreft dan ook over zichzelf afgeroepen.

Natuurlijk breit de schrijfster er een eind aan dat je nieuwsgierig maakt naar het vervolg, en tegen beter weten in ga ik die lezen