Until Jax by Aurora Rose Reynolds
Serie: Until Him #1
Genre: Adult, Hedendaags
Published: September 17th 2015
Waardering: 
Add to Goodreads
Ellie Anthony isn't looking for love. She isn't even looking for a man, but when Jax Mayson insists on keeping her and her daughter safe, she's left with no choice but to trust him. Now she just hopes she doesn't get hurt when she falls hard for a guy who's known for breaking hearts.

Jax Mayson knows that Ellie is his BOOM the moment he sees her. When he finds out she has a daughter, he realizes he wants a family, and he will do whatever is necessary to keep both of his girls safe, even if that means facing the demons from his past.
Sinds Until November lees ik alle boeken van de Until series van Aurora Rose Reynolds.
Ze zijn sexy, hebben over the top alpha males en vaak een leuke verhaallijn.

De serie Until bestaat uit 4 boeken en daaruit zijn twee spin-off series ontstaan: Until Her en Until Him.
Deze series volgen de kinderen van de personages uit Until.
De eerste in de Until Her serie heb ik al gelezen en nu was het de beurt aan nummer 1 van Until Him.
Kunnen jullie het nog volgen??

In de eerste Until Her hebben we al even kennis kunnen maken met Jax en Ellie die de rollen in dit boek voor hun rekening nemen.
De omstandigheden waarin Jax en Ellie elkaar hebben leren kennen doen hem besluiten dat Ellie bij hem in huis moet komen wonen.
Om haar te beschermen, maar ook omdat hij vanaf het eerste moment dat hij haar zag wist dat ze de zijne was en hij is niet van plan haar ooit te laten gaan. Hij zal haar laten zien en voelen dat ze voorbestemd zijn.

Als het alleen om haarzelf ging was er geen haar op Ellie’s hoofd die er ook maar over na zou denken om bij Jax in huis te gaan wonen, ze heeft het niet zo op figuren die haar willen vertellen wat ze moet doen, maar haar dochter is haar belangrijkste bezit en ze zal alles doen om haar te beschermen.

Ik weet niet wat het is met deze series, maar op de één of andere manier kan ik het van deze mannen hebben dat ze over the top alpha males zijn. Ze gaan ver met hun bezitterige gedrag maar het komt vanuit een goed hart en de wetenschap dat ze de liefde van hun leven tegen gekomen zijn.
Hun BOOM, zoals het in deze boeken genoemd wordt.

Zoals altijd als het gaat om boeken als deze; je moet ze niet achter elkaar lezen, er moet wat tijd tussen zitten, maar zo tussendoor zorgen ze voor heerlijk ontspannend leesmateriaal.

Sexy Sunday is een zondagse rubriek waarin ik hedendaagse sexy en erotische New Adult / Adult novels in het zonnetje zet.
Het zijn boeken waarvan ik geen uitgebreide review wil schrijven maar waarvan ik vind dat ze wel een plaatsje op de blog verdienen. Voor deze boeken geen sterren waardering maar vlammetjes die aangeven hoe HOT het boek is.