Tainted Black by Shanora Williams
Serie: Standalone
Genre: Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: september 2015
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Dear Mr. Black,

I know you were hurting. I heard your cries. I wished over and over again that I could make it better, but as you stated I was too inexperienced; too good for someone as bad as you.Perhaps you were right, but it didn't matter because what I did know was that I loved the way you felt--loved the way you smelled. I loved how hard you got for me, and when you called me your Little Knight.I can still remember that day in the park, when you held me close and kissed me deep. How you effortlessly made me cry your name on top of sweet smelling grass, making me feel like the only girl in the world. I loved how you looked at me, how you spoke to me.I had been madly in love with you ever since I was twelve years old, but I shouldn't have been.Isabelle would have hated it--my best friend. I couldn't afford to lose her. Besides, you two had already lost enough. Losing Mrs. Black was the epitome.

It's Chloe Knight.I wanted to be there for you no matter what, but Isabelle needed me too.And she would have hated me if she ever found out I was sleeping with her father.

Tainted Black is a forbidden love-story about a girl who helplessly falls for her best friend's father. After a tragic accident ends the life of Theo Black's wife, he turns to the one person he has always found interesting.Chloe Knight, the girl from across the street, his daughter's best friend, and a person that is considered completely off limits for him.
Vanaf het moment dat ik de samenvatting van Tainted Black las was er iets wat me aantrok aan dit boek: de laatste paragraaf van de blurb. Ik houd van een verboden, spannende relatie.
De rest van de samenvatting vind ik helemaal niks en dat bracht me aan het twijfelen of ik dit boek wel moest gaan lezen..
Na een aantal keer heen en weer geslingerd te zijn tussen wel, niet, wel, niet lezen ben ik er, zonder er verder nog over na te denken, toch in begonnen, in de veronderstelling dat het een redelijk luchtig, erotisch verhaal met een Happily Ever After zou zijn.

Wow, wat heb ik me daar in vergist.
En daardoor werd mijn plan om dit boek in de Sexy Sunday tag onder te brengen in de war geschopt want het was zoveel meer dan erotisch en super sexy, en dat verdient een volwaardige recensie.

Het verhaal start met een terugblik naar het moment dat Chloe voor het eerst kennis maakt met Mr. Black, de vader van haar nieuwe buurmeisje en later haar beste vriendin.
Vanaf het moment dat ze Mr.Theo Black ziet heeft ze een crush op hem en die wordt alleen maar sterker naar mate ze ouder wordt.
Hij is een knappe, charismatische man waar ze heel goed mee kan praten, hij begrijpt haar, en ze bouwen een hele goede band op.

Dan gaan we fast forward naar haar 19e jaar.
Mrs. Black is overleden door een gruwelijke misdaad. Haar vriendin Izzy kan het niet verwerken en is gevlucht naar College en vraagt Chloe een oogje in het zeil te houden voordat ook zij vertrekt naar College.
Op één van de avonden waarop ze Mr. Black weer moet helpen omdat hij dronken is hebben ze sex en dat is de start van een sexy, erotische en emotionele taboe relatie want het is niet alleen het leeftijd verschil; hij is de vader van haar beste vriendin. Als die er achter komt is Chloe haar vriendin kwijt en Theo zijn dochter.
Ze proberen om er een punt achter te zetten maar kunnen elkaar niet vergeten en uit elkaars buurt blijven en het wordt een strijd waarin ze elkaar aantrekken, afstoten en het geheim moeten houden voor Izzy.

Chloe is een verantwoordelijk meisje en weet donders goed dat haar relatie met Theo Black uitzichtloos is en ze probeert aan de verleiding te ontsnappen door ook te vluchten naar College.
Lange tijd weet ze uit zijn buurt te blijven maar familie omstandigheden doen haar besluiten weer naar huis te gaan en ze is er zeker van dat ze over hem heen is.
Maar als ze hem na aankomst weer ziet wordt het haar al heel snel duidelijk dat ze zichzelf voor de gek gehouden heeft.

Theo Black is een gebroken man na de dood van de vrouw waar hij zielsveel van hield.
Ik vond het dan ook moeilijk te verkroppen dat hij 6 week na haar dood al sex heeft met Chloe.
Dat bracht me aan het twijfelen over de oprechtheid van zijn gevoelens voor zijn vrouw, maar gedurende het verhaal zien we dat hij zeker oprecht was maar dat hij wel al langere tijd een soort van aantrekkingskracht tot Chloe voelde. Een aantrekkingskracht waar hij nooit wat mee gedaan zou hebben had zijn vrouw nog geleefd.
Hij weet ook heel goed dat een relatie met Chloe nergens toe kan leiden, maar ze is als een balsem voor zijn gebroken hart en vult het gat wat zijn vrouw heeft achter gelaten.
Door haar kan hij weer vrij ademhalen.

Chloe vond ik een leuke persoonlijkheid maar ik weet niet zo goed wat ik van Theo Black moest denken.
Ik had gemengde gevoelens over hem.
Het ene moment vond ik hem een geweldige vent en het andere moment had ik het gevoel dat het hem alleen maar om de sex ging.
Hij vroeg Chloe om de zomer met elkaar door te brengen maar er mochten geen gevoelens van liefde aan te pas komen en na de zomer moest het afgelopen zijn. Maar hij ging in zijn gedachten wel al zover dat hij de zomer erop weer met haar samen wilde zijn.

Je kunt op je vingers natellen dat het gruwelijk fout zal gaan.
En dat gaat het ook.
Op het moment dat een geheim van Mrs. Black aan het licht komt komt Izzy ook achter de verboden relatie en dan breekt de hel los.

Ook al kan ik mij de schok en de afschuw voorstellen als je ontdekt dat je beste vriendin een relatie heeft met je vader, Izzy haar reactie vond ik over de top. En voor iemand die claimt van haar vader en haar beste vriendin te houden sluit ze wel heel makkelijk haar ogen voor hun geluk en is ze verschrikkelijk egoïstisch.

Het was zo’n ontzettend boeiend verhaal dat ik hem werkelijk waar in 1 zitting heb uitgelezen, ik kon mijn ogen niet van de pagina’s scheuren. Gelukkig las ik hem op een zondag en was ik helemaal alleen thuis dus niemand die mijn aandacht opeiste

Toen ik aan het einde mijn eReader uit zette bevond ik mij in een lichtelijke emotionele schok.
Het is totaal niet verlopen/afgelopen zoals ik verwachtte en terwijl ik dit schrijf springen de tranen me weer in de ogen.
Ik heb een aantal dagen nodig voor ik zonder pijn in het hart kan zeggen: ik heb dit boek met veel plezier gelezen.