Dirty Thoughts by Megan Erickson
Serie: Mechanics of Love #1
Genre: Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: juni 2015
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
Some things are sexier the second time around.

 Cal Payton has gruff and grumbly down to an art...all the better for keeping people away. And it usually works. Until Jenna MacMillan-his biggest mistake---walks into Payton and Sons mechanic shop all grown up, looking like sunshine, and inspiring more than a few dirty thoughts.

 Jenna was sure she was long over the boy she'd once loved with reckless abandon, but one look at the steel-eyed Cal Payton has her falling apart all over again. Ten years may have passed, but the pull is stronger than ever... and this Cal is all man.

 Cal may have no intention of letting Jenna in, but she's always been his light, and it's getting harder to stay all alone in the dark. When a surprise from the past changes everything, Cal and Jenna must decide if their connection should be left alone or if it's exactly what they need for the future of their dreams.
“De cover is sexy, de titel is sexy en de verhaallijn klinkt sexy”, dat is wat ik schreef toen dit boek van Megan Erickson in mijn Waiting on Wednesday tag terecht kwam.

Of de inhoud net zo sexy zou zijn als hij klonk moest ik natuurlijk nog maar afwachten en dat viel me toch wat tegen.

Het verhaal gaat over 2 personen die op 18-jarige leeftijd een hele serieuze relatie hadden.
Zo serieus dat ze hun toekomst samen al grotendeels uitgestippeld hadden.
Wat er op die bewuste dag, 10 jaar geleden, gebeurt is is niet verschrikkelijk erg, maar het kostte hun wel hun relatie en hun toekomst.
Ze hebben al die jaren hun best gedaan om elkaar te vergeten maar onbewust vergeleken ze iedereen met hun verloren liefde.
Hun weerzien na 10 jaar verloopt niet soepel maar de aantrekkingskracht is als vanouds.
Ze proberen elkaar te vermijden om de verleiding tegen te gaan maar dan gebeurt er iets waardoor ze toch weer regelmatig bij elkaar zijn.
Die gebeurtenis is best een leuke wending in het verhaal, maar waarom ze elke keer alles samen moeten doen snapte ik niet helemaal. Hieronder kun je lezen wat ik bedoel maar pas op, het is een spoiler!

Show spoiler Hide spoiler

Op een dag staat Cal’s halfbroer Asher (hij wist niet dat hij een halfbroer had) ineens bij hem op de stoep, net op het moment dat Jenna bij hem is.
Jenna neemt gelijk het heft in handen want Cal zet zijn hakken in het zand en is in het begin niet echt aardig tegen zijn halfbroer, maar dat veranderd als hij hoort waarom Asher weggelopen is.
Asher is 17 jaar en je zou denken oud en wijs genoeg om zelf naar Jenna te gaan als hij dat wil, maar hij word behandeld of hij een klein kind is want hij wordt altijd gebracht en om hem moeten ze alles ineens samen doen.


De seksuele spanning die ik verwacht had te krijgen was maar matig; die voelde ik in het begin en later nog een keer maar verder kabbelde het verhaal maar een beetje voort.
Op de verhaallijn zelf was niet zoveel aan te merken zij het dat ik er maar weinig gevoelens bij had. Er was 1 scene die me wel wat deed en dat was het moment dat Cal op zijn eigen Cal wijze Jenna zijn liefde verklaarde. Dat is een verschrikkelijk mooi moment, vooral omdat hij een man is van weinig woorden, en zijn woordkeuze is ronduit prachtig!