Just Say When by Kaylee Ryan
Serie: Stand-alone
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: mei 2015
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
Saving myself for marriage, not hardly.
‬‬ Saving myself for someone who will make my heart race, most definitely.

In theory it's a good plan, however even the best-laid plans fall through. Seeing him, being around him, alerts all my senses and I dream about being his, wrapping myself in his arms and never letting go. The only problem – he sees me as his sister.

My name's Ava Evans and I'm in love with my older brother's best friend, Nate Garrison. Burying myself in work for the past two years, avoiding any thought of her, has worked, until now. She's everywhere, in my dreams, in my gym, and in my heart. I'm not sure when I fell in love with Ava Evans, but I am completely in love with my best friends baby sister.

At first she was too young for me and that made it easy to stay away. Now, it's a struggle to keep my distance.

How am I supposed to resist her when I can’t escape her? If he ever found out, it would ruin our friendship. Even with that knowledge all she would have to do is...

Just Say When.
Dat ik al eerder een boek van deze schrijfster heb gelezen kwam ik pas achter toen ik deze uit had.
Van dat boek, Tempting Tatum, heb ik geen recensie geschreven maar ik vond het wel een leuk boek.
Of hij net zo voorspelbaar was als Just Say When kan ik mij niet meer herinneren.

Ja, dit was een voorspelbaar boek en de verhaallijn was niet bijster origineel.
Ik vind de bro-code ‘zus van beste vriend is verboden terrein’ grote onzin en snap nooit dat hoofdpersonen zich daar altijd zo druk om maken.
Maar . . . ik smul ik wel altijd van zo’n plot Knipogende emoticon
En van dit boek heb ik extra gesmuld want het had een heerlijke alpha male. Niet over-the-top maar precies goed.

Natuurlijk zijn beide hoofdpersonen, zonder dat ze het van elkaar wisten, jarenlang heimelijk verliefd op elkaar geweest en nu hun gevoelens voor elkaar eindelijk openbaar zijn geworden gooit broer/beste vriend roet in het eten.
Ik vond dat ze van een mug een olifant maakten, ze hadden het nog niet eens verteld en maakten zich al druk over zijn reactie en dan is mijn reactie . . . so what??
Laat hem lekker boos zijn, dat is dan zijn probleem.

Bovenstaande klinkt allemaal niet zo positief maar ik vond hem echt wel leuk.
Dit zijn gewoon van die boeken die lekker luchtig zijn, heerlijk voor tussendoor, en je moet er niet al te diep op in willen gaan.
Bij zo’n boek als dit vind ik het wel belangrijk dat ik een goede klik heb met de hoofdpersonen, en die had ik met Ava en Nate. En ook de secundaire personages speelden een goede en leuke rol.

Nu ik Kaylee Ryan ‘herontdekt’ heb ga ik haar in de gaten houden en Levitate is de eerst volgende die ik van haar wil lezen.