Call on Me by Roni Loren
Serie: Loving on the Edge #8
Genre: Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: juli 2015
Waardering: ★★★★★☆☆☆☆
Add to Goodreads
Oakley Easton wants two things: to be a good mom to her daughter and to ditch her less than ideal night job. Hooking up with bad boy drummer Pike Ryland? Not on the agenda. She needs a promotion. Not sex, tattoos and rock ’n’ roll.
Pike isn’t about to let Ms. Prim and Proper shut him down so easily, especially when he stumbles upon Oakley’s sexy night job. She’s only playing a role on those late night calls with strangers, but when he gets her on the line, all bets are off. He won’t stop until that sultry voice is calling his name for real.
But as they move from anonymous fantasies in the dark to the flesh-on-hot-flesh reality of the bedroom, the risk of falling in love becomes all too high. And the safe, quiet world that Oakley’s worked so hard to create is about to be exposed to the one person who could ruin it all.
Dit boek was nogal een verrassing.
Het is voor mij het derde boek van Roni Loren en ik dacht een beetje te weten wat me te wachten stond. Ook in Yours All Along, de prequel die ik hiervoor nog snel ff las, kreeg ik geen hint.

De eerste paar bladzijden lag ik helemaal in een deuk, Call on Me begint echt geniaal en ik was gelijk verkocht; dit kon niet anders dan een leuk boek zijn.
Oakley is een jonge, sterke vrouw met een 11 jarige dochter die speciale verzorging nodig heeft. Ze heeft meerdere baantjes om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen, één van 9 tot 5 en de ander een avond/nacht baantje.
Dat baantje houd ze geheim voor iedereen want ze kan er goed mee verdienen maar het is niet zo respectabel. En het is dat baantje dat mij enorm op de lachspieren werkte.

Pike is een rock star. Een drummer. En super sexy.
Zijn band probeert weer op te klimmen uit een dip en een liefdadigheidsactie kan daarbij helpen. Hij ontmoet daardoor Oakley die vanaf het moment dat ze hem ziet niks van hem moet hebben. Normaal gesproken zou hij zijn schouders optrekken en haar met rust laten maar Oakley intrigeert hem, net als haar dochter. De band die hij al heel snel met Raegan had maakte hem extra swoon worthy in mijn ogen!

De verrassing in dit boek is de BDSM, iets waar ik helemaal niet van houd. Het was mij helemaal ontgaan dat deze serie grotendeels draait om BDSM.
Gelukkig was Pike zelf nog een beetje twijfelachtig over zijn voorkeur, maar er waren een paar sex scenes waarin het wel voorkwam en ook dit keer werd ik met mijn neus op het feit gedrukt dat ik daar toch echt niet van houd.
Ik lees graag een goeie sex scene, maar bij zulke scenes verdwijnt mijn lady boner helemaal

Ik bleef doorlezen omdat dit boek een hele leuke verhaallijn heeft met leuke personages en ondanks de minder leuke suprise heb ik hem wel met plezier gelezen.