Serie: For Always #1
Genre: Young Adult, Geesten
Gepubliceerd: November 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Malyn Reed meets, and quickly falls in love with, Beau Brogan, who seems to be perfect in every way... Except for the fact that he died in 1910...

Malyn Reed has been able to see spirits her entire life. Now that she’s almost seventeen, she has learned to differentiate between the living and the dead, making her gift feel less like an evil curse. She ignores the spirits she encounters on a daily basis, which has made living side by side with them slightly easier...until she moves to Dandridge, the second oldest town in Tennessee.

Beau Brogan has been dead for a hundred years. In life, he was a hard working country boy who loved his family and stole the hearts of many southern belles. But all of that came to a tragic halt at the age of nineteen when his life came to an untimely end. In death, his spirit has been entombed in a ghostly life of loneliness and misery that he wishes would just end...until the Reeds move in.

Review:

Ik heb het al vaker gezegd, maar boeken met een relatie tussen een geest en iemand die geesten kan zien vind ik altijd fascinerend en ze zijn meestal tenenkrullend romantisch.
Zo heb ik met heel veel plezier de series The Ghost and the Goth, Frostbite en Shade gelezen en de stand alone Wake Unto Me.
En misschien nog wel een aantal maar die kan ik mij zo niet herinneren.

For Always is een ontzettend goed, humoristisch en romantisch verhaal. Het heeft een hoop originele aspecten, en ook een aantal minder originele, maar dat laatste maakte me helemaal niet uit.
Voor mij kwamen de karakters tot leven en ik hoopte dat Malyn en Beau een manier konden vinden om Beau weer een permanent solide lichaam te geven, maar helaas kwam het niet zover want dit is nog maar het 1e deel in de serie, iets wat mij even ontgaan was, en daar ben ik eigenlijk wel blij om want het is spannend, fascinerend en heerlijk romantisch.

Dit boek heeft een love triangle en ik werd zelf ook heen en weer geslingerd tussen de twee verschillende jongens.
Beau is zo jong gestorven, heeft nauwelijks van het leven kunnen genieten, en de 1e keer dat hij verliefd wordt is hij een geest, zo triest, ik hoopte dan ook op een wonder voor hem.
Jace is een ontzettend lieve, goed jongen en in mijn ogen verdient hij een meisje als Malyn en ook hem wilde ik gelukkig zien.
Ik heb dit boek in bijna één adem uitgelezen en ik hoop dat de schrijfster het volgende deel heel snel uit gaat geven!

---------------* Veel Leesplezier *---------------