Serie: Stage Dive #1
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Juli 2013
Taal: Engels
Waardering: ★★★★.5
Add to Goodreads
Waking up in Vegas was never meant to be like this.

Evelyn Thomas’s plans for celebrating her twenty-first birthday in Las Vegas were big. Huge. But she sure as hell never meant to wake up on the bathroom floor with a hangover to rival the black plague, a very attractive half-naked tattooed man, and a diamond on her finger large enough to scare King Kong. Now if she could just remember how it all happened.

One thing is for certain, being married to rock and roll’s favourite son is sure to be a wild ride.

Review:

Ik zit een beetje in een rock star vibe.
Na het lezen van Rock My Bed van Michelle A. Valentine had ik nog niet genoeg van sexy rock stars en toen ik de samenvatting van Lick van Kylie Scott las moest ik hem gewoon lezen.
Lick heeft wel een heel bijzonder, origineel, uitgangspunt.
Evelyn Thomas wordt wakker in een hotelkamer in Las Vegas en kan zich niets meer herinneren van de avond ervoor. Ook niet dat ze getrouwd is met een beroemde rock star en dat is het begin van een intense, sexy, erotische en gepassioneerde relatie tussen David en Evelyn.
De scenes waarin David Evelyn verteld wat er precies gebeurt is zijn ontzettend grappig . . . . .
 “Let me get this straight, you don’t remember anything?”
“No,” I said, swallowing hard. “What did we do last night?”
“We got fucking married,” he growled.

. . . . . en die nacht blijft een zwart gat voor Evelyn . . . . .

“How far did we go that night?”
His gaze dropped to the neck of my tank top and the curves of my breasts. “Second base”.
“Shirt on?”
“Off. We were both topless. Topless cuddles are best.” He watched as I absorbed the information, his face close to mine.
“Bra?”
“Absolutely not.”

Lick is niet een standaard rock star novel en David, de rock star, is ook niet het stereotype rock star; hij neemt niet elke avond een andere groupie mee naar zijn hotel kamer en is ook niet continu onder invloed van alcohol en/of drugs. Hij is een iets tammere uitvoering maar niet minder sexy of gepassioneerd.
Voor mij was het een heel verfrissend boek in het rock star genre en alhoewel de schrijfstijl van Kylie Scott me af en toe een beetje in de war bracht, het is een Australische schrijfster en daardoor zijn sommige uitdrukkingen en uitspraken wat verwarrend, heb ik enorm genoten van dit boek.
Dit is niet het eerste boek dat ik van Kylie Scott gelezen heb. Een tijdje terug heb ik een erotische zombie novel van haar gelezen, Flesh, en daar was ik zeer van onder de indruk. Ik ben helemaal vergeten een review van dat boek te schrijven en dat is wel jammer want hij was echt goed. Ik ga proberen er nog iets over op papier te zetten.
Inmiddels is er een 2e deel in de zombie reeks uit, Skin, en ik ben zeker van plan die binnenkort te gaan lezen.

---------------* Veel Leesplezier *---------------