Ik wens jullie allemaal een heel gelukkig en gezond 2013 en hoop dat er ook dit nieuwe jaar weer een heleboel geweldige nieuwe boeken uit gaan komen!En een nieuw jaar vraagt om iets nieuws. 
Bijna 2 jaar geleden ben ik dit blog gestart als een soort naslag werk voor mijzelf, om nog eens terug te kunnen lezen wat ik allemaal gelezen heb en wat mijn gedachten er over waren. Inmiddels is de blog uitgegroeid tot veel meer; een inspiratie bron voor anderen en regelmatig krijg ik mailtjes van bezoekers met vragen, suggesties etc. en dat vind ik helemaal geweldig. Toch een teken dat je blog gewaardeerd wordt!Al een tijdje loop ik met het idee rond om eens een iemand anders een review voor mijn blog te laten schrijven. Ik heb er totaal geen moeite mee om mijn blog vol te krijgen, in tegendeel zelfs, maar het lijkt me  zo leuk om iemand die zelf geen blog heeft, maar die zijn/haar enthousiasme over een boek graag een keer met anderen wil delen, de kans te geven om dat op mijn blog te doen.

En dan zou ik het heel erg leuk vinden als die reviews gaan over boeken van Nederlandse schrijvers. Sinds ik Engelstalig lees laat ik de Nederlandse schrijvers helemaal links liggen en ik vind dat Nederlandse schrijvers ook onder de aandacht gebracht mogen worden op mijn blog. Helaas is mijn verlanglijstje met Engelstalige boeken nog te lang om daar zelf aan toe te komen.

Dus, lijkt het je leuk om een review te schrijven voor mijn blog, stuur me dan een mailtje.
Ik hoop dat ik er een maandelijks terugkerende blogpost van kan maken!

Ik kijk uit naar jullie reacties!

---------------*---------------