Serie: Time Between Us #1
Genre: Young Adult, Tijdreizen
Gepubliceerd: Oktober 2012
Taal: Engels
Waardering:★★★☆☆
Add to Goodreads
Het was niet de bedoeling dat Anna en Bennett elkaar ooit zouden ontmoeten: zij woont in 1995 in Chicago en hij woont in 2012 in San Francisco. Maar Bennett heeft de unieke gave om door de tijd en ruimte te reizen , en dat brengt hem in het leven van Anna, en een nieuwe wereld vol avontuur en mogelijkheden. Terwijl hun relatie zich verdiept, moeten de twee onder ogen zien dat de tijd Bennett terug kan sturen naar waar hij hoort, zelfs als een verwoestende crisis alles wat ze geloven in twijfel brengt. De klok tikt door en Anna en Bennett worden gedwongen zich af te vragen hoe ver ze de grenzen van het lot kunnen rekken, welke gevolgen ze kunnen dragen om bij elkaar blijven, en of hun liefde de tand des tijds kan doorstaan​​.

Review:

Time Between Us was origineel. Het was origineel doordat Bennett zonder hulp van iets of iemand in de tijd kan reizen, het is een gave zeg maar. En hij kan alleen reizen tussen de tijd dat hij geboren is en het heden. Anna en Bennett ontmoeten elkaar in het jaar 1995. Anna komt uit 1995 en Bennett uit 2012. Het duurt natuurlijk even voordat Anna daar achter komt en wanneer dat gebeurt is het een enorme schok. Ze proberen een manier te vinden om bij elkaar te kunnen blijven want ze zijn verliefd geworden, maar de toekomst is onzeker want ze weten niet wanneer de tijd hem weer terug stuurt naar 2012.
De originaliteit hield mijn aandacht gevangen, maar ik bleef het gevoel houden dat er meer uitgehaald had kunnen worden en ik vond het jammer dat er niet meer uitleg was aan het einde. Het einde was goed, maar je blijft met vragen zitten en dat is niet echt bevredigend.
Ongeveer een maand nadat ik het boek uit had heeft de schrijfster bekend gemaakt dat er een vervolg komt waarin alle vragen beantwoord zullen worden. Leuk, maar ik denk niet dat ik die ga lezen.

---------------*---------------