Vorig jaar heb ik geen post geplaatst met daarin mijn meest favoriete boeken van dat jaar, ik vond het een te moeilijke keuze. Ook dit jaar is het verre van gemakkelijk, ik heb zoveel goede boeken gelezen, maar ik wilde me er toch aan wagen.  Dit zijn ze geworden, 6 boeken, 1 uit elk genre:

Young Adult Hedendaags:


Ik vond Easy een heerlijk boek met zowel spanning, mistery, humor en een tenenkrullende romance.
Er zijn zeker meer boeken in dit genre die 5 sterren van mij hebben gekregen om dezelfde redenen, maar van al die boeken is Easy mij het meest bijgebleven.


---------------*---------------

Young Adult Paranormaal


Dit boek was zoooo bijzonder. Doordat het zich in onze wereld en tegelijkertijd in een paranormale wereld afspeelt, maar ook door de bijzondere setting, de Carnival of Souls, en de geweldige, uitgesproken karakters. Ik kijk regelmatig of er al meer bekend is over het volgende deel maar helaas is daar nog steeds geen informatie over te vinden.


---------------*---------------

Young Adult Dystopian


Over mijn keuze in het Dystopische genre heb ik geen moment na hoeven denken. Ashfall is zonder twijfel mijn favoriete dystopian van dit jaar. Regelmatig denk ik terug aan dit boek; de originaliteit, het feit dat dit werkelijk kan gebeuren, hoe mensen kunnen veranderen door zo'n ramp en de geweldige karakters met hun vindingrijkheid en doorzettingsvermogen. 


---------------*--------------- 

New Adult Hedendaags


Gek genoeg was dit geen moeilijke keuze. Het was één van de vele boeken die ik gelezen heb in het New Adult genre en niet de enige die 5 sterren kreeg, maar toch springt deze er voor mij bovenuit. Het verhaal van Callum en Harper heb ik tot op de dag van vandaag niet kunnen vergeten, het heeft een enorme indruk op mij gemaakt. Het was ongelofelijk rauw en emotioneel en heerlijk romantisch.


---------------*--------------- 

Adult Hedendaags


In dit genre was de keuze iets moeilijker. Hij ging tussen The Mighty Storm van Samantha Towle en On Dublin Street van Samantha Young, en mijn uiteindelijke keuze viel op de laatste. Door zijn originaliteit, de geweldige karakters en de diepte van het verhaal.


---------------*--------------- 

Adult Paranormaal


Dit boek heb ik nog niet zo heel lang geleden gelezen. Ik was er enorm van onder de indruk en het was gelijk mijn grote favoriet in dit genre. De manier waarop onze wereld verweven is met die van de Fae, de spanning en de heerlijke love triangle, ik heb er van genoten, net als van het 2e deel. De reviews van beide boeken zal ik binnenkort plaatsen.

---------------*---------------