Genre: Young Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Augustus 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add To Goodreads
Zeventien jarige Annabel Conway is moe van de Hillcrest High School elite die haar het leven zuur maakt omdat ze geen klein maatje heeft. Deze zomer gaat ze een personal trainer huren om haar te helpen gewicht te verliezen.
Annabel verwacht niet dat haar trainer een prachtige jongen is van haar eigen leeftijd. Jongens zoals Tegan zijn eikels. Ze doen alsof ze meisjes zoals haar willen zodat ze een idioot van ze kunnen maken. Been there, done that. Ze is niet van plan dat weer te laten gebeuren. Ze haat hem al bij voorbaat. Blond. Gespierd. Grappig. En het helpt al helemaal niet dat hij haar maten weet!
Maar al snel is Tegan zo veel meer dan dat. Hij is de jongen die haar leert boxen als ze een slechte dag heeft. Wie met haar jogt en haar het tempo laat bepalen. Wie haar kust tot ze smelt. Hij laat haar zichzelf mooi voelen, ongeacht wat de schaal zegt. In tegenstelling tot haar moeder verwacht hij geen perfectie en hij probeert haar niet te af te schermen van de wereld, zoals haar vader. Tegan houdt van haar zoals ze is.
Maar wat gebeurt er als hij er niet is? Hij kan er niet altijd zijn  . . .
Zal Annabel ​​op haar eigen benen kunnen staan en leren dat haar waarde niet ligt in wat de wereld denkt, de schaal zegt, of zelfs wat Tegan haar vertelt, maar in haarzelf?

Review:

Annabel worstelt met haar gewicht en voelt zich al jaren minderwaardig. De aanvaring op de laatste schooldag met 1 van haar klasgenoten heeft haar doen besluiten in de zomervakantie te gaan trainen op een sportschool. Maar wanneer ze op het punt staat de sportschool binnen te gaan wordt ze bevangen door angst en loopt weer weg. Een jongen die ze buiten de sportschool tegenkomt weet haar, zei het op irritante wijze, toch de school binnen te krijgen. En tot haar afschuw en verbijstering blijkt deze mooie, gespierde jongen haar personal trainer te zijn. We volgen Annabel in haar strijd tegen de kilo's, haar beginnende gevoelens voor Tegan , haar relatie met haar perfectionistische moeder die altijd zeurt over haar verschijning en haar liefhebbende, zei het te beschermende, vader. Het is een lange, frustrerende, pijnlijke, verdrietige en romantische weg naar het accepteren van haar eigen lichaam en het leren vertrouwen hebben in de mensen om haar heen. Ik vond hem erg leuk!