Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Augustus 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Negentien jarige Whit Conrad laat haar conservatieve thuis in Pennsylvania achter voor het zonnige Californië, op zoek naar onafhankelijkheid, een nieuwe start, en een plaats om haar verdriet te vergeten. Ze vindt snel een baan bij een tattooshop, een craptastisch appartement, en een vriend, Ryan, die is iets minder vriend is maar wel de voordelen heeft.
Deo Beckett is een surfer met een passie voor tatoeages en mooie vrouwen. Aan de vooravond van zijn tweeëntwintigste verjaardag woont hij bij zijn grootvader, is werkloos en serieus op drift. Hij weet niet veel over wat hij wil in het leven, maar hij weet dat zijn huidige situatie niet goed is.
Wanneer Deo Whit ontmoet is ze sexy en heeft een felle, pittige humor. Het duurt niet lang voordat hij door haar harde schulp heen prikt. En als hij een beeld krijgt van wat er onder de oppervlakte schuilt, vraagt Deo zich af of er misschien meer in het leven is dan vrij en snel leven.
Jammer dat Whit niet van plan is haar verleden te delen, ongeacht hoe knap Deo is. Ze wil hem, maar ze weet beter dan uit haar schulp te kruipen.
Deo valt voor Whit, en hij valt hard. Maar alles aan haar, van de mysterieuze tattoo tot de onrust in haar slaap, vertelt hem dat het meisje dat hij liefheeft iets verbergt. En hoe meer hij vraagt naar antwoorden, hoe meer Whit zich terug trekt.
Op je hoede zijn is één ding, maar zijn de lengtes die Whit gaat om haar geheim te beschermen het waard om de tweede kans die zij heeft op geluk met Deo weg te gooien?

Review:

Lengths was een erg leuk, hedendaags boek over de opbloeiende romance tussen Whit en Deo, 2 mensen die door een gebeurtenis in hun leven emotioneel beschadigd zijn. Het zijn leuke, diepe karakters, met hun eigen eigenaardige manier om met hun problemen om te gaan. Het is een emotioneel beladen boek dat je een hoop verschillende dingen laat voelen. Het schuldgevoel dat Whit op haar schouders draagt is bv duidelijk voelbaar en voegt een trieste nooit toe.  Deo's humor, de grappige interacties tussen hem en zijn grootvader en zijn bijzondere hippie moeder zorgden voor een wat luchtiger noot.