Genre: Adult, Hedendaags, Rock Star, Erotisch
Gepubliceerd: Augustus 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Het is twaalf jaar geleden dat Tru Bennett Jake voor het laatst zag. Jake Wethers, haar vroegere beste vriend en de jongen die ze ooit liefhad.
Jake Wethers, sexy, getatoeëerde, heerlijke bad boy lead singer en brein achter The Mighty Storm, een van de grootste bands ter wereld, liet Tru met een gebroken hart achter toen hij met zijn familie verhuisde van Engeland naar Amerika toen zij beiden veertien waren.
Wanneer Tru Jake moet interviewen voor de muziek kolom voor het tijdschrift waar ze voor werkt, zijn ze beiden niet voorbereid op de vonken die vliegen vanaf het eerste moment dat ze elkaar zien. Alleen is er één complicatie; Will, al twee jaar Tru's vriendje.
Dan doet Jake Tru een job-aanbieding die ze niet kan weigeren: de wereld rondreizen met hem en zijn band. Maar het aannemen van de baan betekent dat ze Will moet achter laten en reizen met de band betekent dat ze een enorme hoeveelheid tijd met Jake moet doorbrengen.
Is Tru sterk genoeg om de heerlijke bad boy die ooit haar hart had te weerstaan​​, of zal ze gewillig alles riskeren voor een nacht met 's werelds meest beruchte rokkenjager?

Review:

Wauw, wat een heerlijke, intense hedendaagse Love Story. Ik houd van boeken die over Rock Stars gaan en Jake is zo'n heerlijke, sexy, bad boy Rock Star. Hij heeft een akelig verleden achter zich gelaten, een verleden dat hij tot zijn 14e jaar deelde met Trudy, en die vriendschap was het enige dat zijn leven dragelijk maakte. Ze waren verliefd op elkaar zonder dat ze het van elkaar wisten en het brak hun beider hart toen Jake verhuisde naar de US. In de jaren erna zijn ze elkaar uit het oog verloren en zien elkaar voor het eerst weer tijdens het interview en al hun oude gevoelens voor elkaar komen weer naar boven. Het is het begin van een zeer intense, romantische, erotische relatie, maar ook het begin van veel pijn en verdriet want ze stormen van grote hoogten naar diepe dalen.  Het verhaal lijkt in grote lijnen op Thoughtless, roept dezelfde emoties in je op, en toch is het een heel fris en eigen verhaal. Heb je genoten van Thoughtless 1&2 en Beautiful Disaster dan is dit een boek dat je moet lezen!


Booktrailer: