Helaas is de TV serie The Secret Circle, na een 1 seizoen gedraait te hebben in Amerika, alweer gestopt. Erg jammer want ik vond hem ontzettend leuk.
Maar inmiddels is er weer een nieuwe serie gestart: Revolution
Ik heb er lang naar uit gekeken, het is alweer een paar maand geleden dat ik de trailer voor het eerst zag, en vanaf dat moment kon ik niet wachten tot hij zou starten. Dit keer geen Vampiers, Weerwolven of Tovenaars, maar een Dystopian. Het speelt zich af 15 jaar na de Black Out, het moment dat de elektriciteit over de gehele wereld uit viel en nooit meer aan is gegaan.
Inmiddels heb ik de eerste aflevering gezien en ik ben verkocht! Het begin van de serie is zeer spannend en emotioneel en we worden terug geworpen naar een tijd zonder licht, computers, auto's, vliegtuigen, tv en telefoons. We koken op vuur, lezen bij kaarslicht, moeten jagen voor ons eten, verplaatsen ons met paard en wagen  etc. Het feit dat zoiets werkelijk zou kunnen gebeuren spreekt enorm tot de verbeelding.
Ik weet dat ik in mijn vorige film post geschreven heb dat ik mij geen tijd gun voor series omdat ik liever lees en nu spreek ik mezelf hier wel even heel erg tegen hahahahaha. Maar als excuus kan ik aanvoeren dat ik deze series op de PC kijk op het moment dat het mij het beste past, zoals onder het schillen van 2 emmers vol appels voor zelfgemaakte appelmoes of het vouwen van de was bijvoorbeeld ;-)
Voor degene die dit ook een leuke serie lijkt maar niet zonder ondertiteling kan hoop ik dat Revolution hier tzt op de TV komt. Maakt het je niet uit, ff googelen . . . . .
En voor meer info over deze serie hier de link naar de website http://www.nbc.com/revolution/