Serie: The Demon Trappers #4
Genre: YA, Paranormal, Demonen
Gepubliceerd: aug 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Riley heeft altijd geweten dat Beck een donker verleden heeft, maar ze is niet voorbereid op wat het eigenlijk betekent om verliefd te zijn op een jongen met zoveel duistere geheimen.
Nu hij eindelijk aan zichzelf heeft toegegeven dat hij ook verliefd is op haar, kan hij niet langer de waarheid over zijn verleden voor haar verborgen houden. En al snel blijkt dat het afwenden van de apocalyps niets is in vergelijking met wat er komen gaat . . .

Review:

De serie The Demon Trappers eindigt met een knaller. In één ruk heb ik Foretold uitgelezen; wat een geweldig einde van een serie die mij niet gelijk met het eerste deel in vervoering wist te brengen maar waarvan ik met elk deel een grotere fan werd. En Beck . . . . . had ik in het eerste deel totaal geen connectie met hem en warmde ik in het 3e deel pas voor hem op, in dit laatste deel is dat compleet omgedraaid. Hij laat zo'n andere kant van zichzelf zien, zoveel gevoel en emoties, hij lijkt in niets meer op de stugge, koele backwoods boy, alhoewel dat masker af en toe toch nog even te voorschijn kwam, maar dat maakte hem, nu we de echte Beck hebben leren kennen, alleen maar aantrekkelijker. Foretold focuste zich niet alleen op het vangen van demonen en Riley's link met Heaven en Hell, maar ook op het mysterie dat Beck al jaren in zijn greep heeft en dat hem telkens weer van Riley verwijderd. Het gaf een extra twist aan het verhaal en maakte het nog een tikje spannender. We kregen geen ellenlange uitleg of droge kost voorgeschoteld om deze serie tot een goed einde te breien, maar een heerlijk romantische, spannende en emotionele afsluiter. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop Jana Oliver The Demon Trappers heeft beëindigd en ik zal er nog lang met veel plezier aan terug denken!