Genre: Young Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: September 2011
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆
Add to Goodreads
Achttien jarige rokkenjager Daniël Revelstoke verlaat zijn geboortestad Londen om aan de Universiteit van Oregon te gaan studeren en droomt ervan om het ene na het andere Amerikaanse meisje te verleiden. Maar hij leert al snel een nieuw soort meisje kennen in klasgenoot Julie French. Haar intelligentie en weerstand tegen hem landen Daniël voor het eerst in de wereld van de liefde, tot zijn grote verwarring.
Maar Julie's vriend en een bizar familiegeheim staan ​​in de weg om haar voor zich te winnen. Omdat hij niet kan stoppen met aan haar te denken besluit hij om een ​​paar waarheden te verbergen om dichter bij haar te kunnen komen, in de hoop dat ze misschien zijn liefde zal beantwoorden en, als ze achter zijn geheim komt, hem vergeeft. Het is een gok, maar alles is geoorloofd in de liefde.

Review:

Als je in de samenvatting leest dat een jongen een rokkenjager is verwacht je in ieder geval  in het begin van het verhaal een bad boy die het ene na het andere meisje versiert. Daarom was ik verbaasd dat Daniël vanaf het allereerste moment dat hij Julie zag door haar geobsedeerd was en geen enkele poging deed om andere meisjes te versieren, terwijl het duidelijk is dat Julie een vriend heeft en op romantisch vlak niks van hem wil, en hij zegt dat hij niet stookt in een relatie. Dat deed me een beetje twijffelen aan zijn zogenaamde reputatie en ook aan zijn oprechtheid want hij doet wel degelijk pogingen om Julie te krijgen en te stoken in haar relatie. Het hele verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van Daniël en alhoewel hij een aangename persoonlijkheid is had ik nauwelijks tot geen connectie met hem. En Julie vind ik ronduit achterbaks omdat ze relatie begint met Daniël terwijl ze nog een vriend heeft en die relatie bewust niet verbreekt omdat ze dan nog iemand achter de hand heeft mocht de relatie met Daniël nergens toe leiden.
Toch geef ik nog 3 sterren want ondanks mijn kanttekeningen vond ik het een leuk verhaal met een interessant plot.