Serie: Summer Romance Collection 1&2
Genre: Young Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: 2012
Taal: Engels
Waardering: 2x ★★★★★
Add to Goodreads
Als zestien-jarige Sterling Mayfield hoort dat haar vader een familie vakantie heeft geboekt op een Ranch, is ze niet blij. Het is hun eerste vakantie sinds de tragische dood van haar moeder twee jaar eerder. Sterling weet dat haar vader deze reis nodig heeft, maar geen ervaring met paarden en tien volle dagen in een hut met haar tweelingbroer, Dylan, maken het hele idee nogal onaantrekkelijk. De vakantie wordt nog rampzaliger als Sterling een andere ranch gast ontmoet, de mooie, parmantige en irritant getalenteerde Chloe Watson.
Maar als Sterling bevriend raakt met Luke, een donkere en knappe cowboy met een stalen blik en getatoeƫerde armen, beginnen de dingen er op te lijken. Als ze haar billen in het zadel kan blijven houden en haar hart kan beschermen, zou ze de vakantie kunnen overleven.Zestien jarige Echo Sutton kijkt uit naar het zomerseizoen in haar geboortestad Angel Beach, waar ze haar grootmoeder helpt in haar beroemde kaneelbroodjes bakkerij, Rainbow's End. Maar als John Freely, een meedogenloze zakenman die zijn zinnen heeft gezet op het kopen van Angel Beach, zijn drie wilde zonen naar de stad stuurt, verandert de rustige zomer van Echo in een chaos. Echo is vastbesloten om iedereen met de naam Freely te mijden, verafschuwen en verachten . . . maar Jamison Freely maakt haar dat erg moeilijk.
De laatste manier waarop Jamison Freely zijn zijn zomervakantie wil besteden is met zijn broers en het verachterlijke plan van zijn vader uit te voeren. Maar wetende dat zijn egoĆÆstische oudere broer, Reeve, hun roekeloze jongere broer, Matthew, niet in de gaten zal houden, stemt hij met tegenzin toe. Maar zodra Jamison Echo Sutton ontmoet, de kleindochter van de plaatselijke bakker, kan hij niet stoppen met denken aan haar. Temidden van de ravage die zijn broers in Angel Beach aanrichten moet Jamison Echo ervan zien te overtuigen dat hij niet de vijand is.

Review: 

De laatste tijd lees ik vaker hedendaagse romans dan paranormaal. Nooit gedacht dat het nog eens zover zou komen maar ja, ik heb dan ook een aantal zeer goede, zeer intense boeken in het hedendaagse genre gelezen en dat vraagt natuurlijk om meer. En in mijn zoektocht naar meer heb ik weer een geweldige schrijfster ontdekt: Tess Oliver. Haar hedendaagse romans zijn heerlijk! Lekker luchtig maar met een goed onderwerp en net genoeg diepgang om het niet te oppervlakkig te maken. Angel Beach was het eerste boek dat ik van haar las en het 2e deel van de collectie Summer Romance. Gelijk erachteraan heb ik deel 1, Cowboy Dark, gelezen want ik had nog niet genoeg van Tess Oliver en het zijn allebei maar korte boeken. Cowboy Dark vond ik nog net iets leuker dan Angel Beach, maar ze zijn allebei goed voor 5 sterren.