Serie: Sleepless #2
Genre: New Adult, Hedendaags
Gepubliceerd: Juni 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Thomas Eriksson denkt dat hij het allemaal weet. 
"Mensen staken de straat over als ze me zagen. Ik ben er niet echt zeker van waarom dat was. Ik bedoel, oke, ik kan er een beetje intimiderend uit zien. Ik ben veranderd sinds New York. New York vertegenwoordigde een leven dat niet echt was, niet de waarheid, hoe dan ook. Nee, New York was "de jonge, onvolwassen, verliefde, idiote" kant van Tom. De "Tie-Dye Tom van New York City" bestaat niet meer. Tie-Dye Tom is dood. "

January Mac Lochlainn denkt dat ze haar eigen vijand is. 
"Ik ben gestopt met Berkeley. Gooide een beurs voor de Universiteit weg. Plannen, vraagt ​​je? Wat zijn plannen?"


Maar ze hebben het allebei mis.

Review:

Mijn verwachting van Thomas & January was hoog, heel hoog, en wanneer je zo'n hoge verwachting hebt kun je alleen maar teleurgesteld worden. En helaas, ik ben teleurgesteld. Niet heel erg, maar Thomas & January had niet de rauwe emoties die Callum & Harper zo geweldig maakte (zie hier mijn review). In vergelijking tot Callum & Harper was Thomas & January tam. Er zat zeker een heerlijke Love Story en een goed verhaal in; Thomas en January zijn prachtige karakters, de muziek scene is intrigerend en het heeft een aantal spannende en emotionele scenes, maar het was het nét niet. Net niet goed genoeg voor 5 sterren. Ik heb zeker genoten van dit boek, het was leuk om Callum en Harper ook nog even weer te zien, maar ik had er nét even iets meer van verwacht.