Serie: 5th Street #2
Genre: Adult, Erotisch, Hedendaags
Gepubliceerd: 2012
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Add to Goodreads
Na een noodlottig ongeval in de ring valt Giovanni Bravo in een diepe depressie. Hij loopt weg van de droom om bokser te worden en wordt in plaats daarvan trainer. 
Hij stemt er mee in om twee maanden lang Felix Sanchez, zijn beste vriend van de middelbare school en nu wereldkampioen weltergewicht, te trainen. Eenmaal aangekomen in het luxe boks complex van Felix, wordt hij herenigd met Bianca Rubio, iemand die hij zich herinnert van de middelbare school als het meisje met de onschuldige ogen. Haar frisse, vrolijke manier van doen laat Gio niet alleen zijn problemen vergeten, hij merkt dat hij valt voor haar, snel en hard. Het probleem; Bianca is de vriendin van Felix.

Het hebben van een sexy, beroemd vriendje heeft zijn voordelen, maar ze komen tegen een prijs. Bianca heeft niet alleen te maken met de geruchten over haar vriend met andere vrouwen, maar ook met zijn voortdurende afwezigheid. Bianca is daarom blij dat Felix nu voor twee hele maanden in de stad zal zijn om te trainen voor zijn volgende grote wedstrijd. Hij heeft zelfs gevraagd of ze bij hem komt wonen terwijl hij er is. Maar als hij dagen achtereen verdwijnt om zijn wedstrijd te promoten brengt Bianca de tijd door met de sexy nieuwe trainer en goede vriend van Felix, Gio. Enorm aangetrokken tot zijn mooie glimlach en smeulende groene ogen zegt en doet ze dingen die ze normaal gesproken nooit zou doen.

Wanneer het steeds moeilijker wordt om elkaar te weerstaan overschrijd Gio de lijn. Hij hoopt dat een kus de overweldigende verleiding zal verlichten maar het doet juist het tegenovergestelde. De verleiding wordt plotseling een obsessie, een gevaarlijke obsessie, die alleen maar kan leiden tot hartzeer, voor iedereen.

Review:

Ik geloof niet dat Elizabeth Reyes mij ooit kan teleurstellen. Zoals ik al een beetje stiekem verwachtte is de 2e in de 5th Street serie is net zo heerlijk romantisch en erotisch als de 1e (zie hier mijn review). Naast de erotiek en romantiek zit er weer een goede verhaallijn in, de karakters zijn aangenaam en geloofwaardig en het feit dat de personen uit het 1e deel ook weer een rol spelen in dit 2e deel maakt het verhaal er alleen maar beter op. Ik kan er verder niets anders aan toevoegen dan dat ik uitkijk naar het 3e deel van deze serie, Hector.