Genre: New Adult, Paranormaal, Weerwolven
Gepubliceerd: op Wattpad
Taal: Engels
Waardering: ★★★★★
Ga naar Wattpad
Brook Mill is een 17-jarig meisje met een ouder vriendje dat haar misbruikt. Wanneer haar vriend Trey een weekend de stad uit gaat haalt haar beste vriendin Mel haar over om mee te gaan naar een feest van vrienden van haar broer. Daar nemen de dingen een  interessante wending wanneer ze een mooie jongen ontmoet en beiden de controle verliezen. En het blijkt al snel dat de jongen niet is wat hij lijkt. Hij is een shifter, zoon van een Alpha wolf, en hij heeft haar per ongeluk geclaimt als zijn Mate. Haar vriend zint op wraak. Kan Jayden haar beschermen? En wat gaat hem dat kosten?

Review:

Tot nu toe heeft Kirsty Moseley 2 paranormale romans geschreven, Alpha Bloodlines en Bond Mates, en als Bond Mates net zo goed is als Alpha Bloodlines dan hoop ik dat ze nog meer in dit genre gaat schrijven.
Wanneer Jayden en Brook elkaar ontmoeten op een feestje gebeurt er iets met ze; ze verliezen de controle en Jayden claimt Brook perongeluk als zijn Mate. Brook wil niets liever dan het gebeurde vergeten maar door de bond die ze nu deelt met Jayden is dat onmogelijk. Toch gaat ze terug naar haar vriend Trey, tot groot ongenoegen van Jayden, maar ze kan niet anders. Als Trey achter de waarheid komt loopt iedereen die ze lief heeft gevaar . . .  maar de kans dat ze het er zelf niet levend vanaf brengt is heel groot . . .
Alpha Bloodlines was nog spannender en romantischer dan haar hedendaagse romans en de sexuele spanning in dit verhaal doet je hart een slag sneller slaan. En wat de schrijfstijl betreft was dit de beste die ik tot nu tot gelezen heb; het is goed geschreven, bevat heel weinig fouten en bijna geen herhalingen.