Serie: Elementals #0,5 & 1
Genre: Young Adult, Paranormal
Gepubliceerd: Maart en April 2012
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★☆☆+ ★★★★☆
Add to Goodreads
Aarde, Vuur, Lucht en Water, ze zijn machtiger dan je denkt.
Sinds haar ex-vriend die leugens over haar rond spreidde wordt Becca Chandler plotseling de droom van alle jongens, degenen die ze niet wil. Dan redt ze Chris Merrick van een pak slaag op de parkeerplaats van school. Chris is anders. Heel erg anders: hij heeft macht over water, net als zijn broers vuur, wind en de aarde kunnen controleren. Ze zijn krachtig. Gevaarlijk. Gemarkeerd voor de dood.
En nu ze de waarheid kent . . . Becca ook.
Geheimen zijn moeilijk te bewaren als je leven op het spel staat. Hunter, de mysterieuze nieuwe jongen op school, heeft het talent om op de verkeerde plaats te zijn op het juiste moment; Becca denkt dat ze hem kan vertrouwen. Maar wanneer  Hunter en Chris botsen vraagt ​​Becca zich af wie er het meest gevaarlijke geheim bewaard van de twee.
De storm komt eraan . . .

Review:

De prequel Elemental was leuk maar kort; we kregen erg weinig info over wat een Elemental nu precies is en het eindigde zeer abrubt met een cliffhanger. Het ergste daarvan is dat deel 1, Storm, zich 5 jaar later afspeelt en we pas in het tweede gedeelte van het boek te weten komen wat er nu precies met Michael en Emily is gebeurd. In Storm komen we wel te weten wat Elementals nou precies zijn en wat ze kunnen en ik moet zeggen dat ik het erg fascinerend vond. Ik heb wel vaker gelezen over personen die krachten halen uit de elementen maar nog nooit over personen die de elementen zelf beheersen.
We volgen Chris, de jongste van 4 broers die het element water beheerst, en Becca. Het was ontzettend boeiend om te lezen hoe het water zijn leven be├»nvloed en hem roept. Zelfs het kleinste drupje kan hem kracht geven. Maar ondanks al die krachten moet Becca Chris redden van een pak slaag. En vanaf dat moment wordt ook Becca's leven bedreigd.
Storm was boeiend en spannend, had een beetje romantiek en door de wervelstorm aan gebeurtenissen hield het mijn aandacht van het begin tot het einde gevangen. Ik ga zeker het 2e deel, Spark, lezen die in Augustus uit komt.