Serie: Play by Play #3
Genre: Adult, Hedendaags, Erotisch
Gepubliceerd: Maart 2012
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★★☆
Als je wilt scoren, moet je het spel goed spelen . . .

Het laatste wat Jenna Riley nodig heeft is meer sport in haar leven. Terwijl haar broers atletische supersterren zijn moet zij de familie sportbar beheren, of ze het leuk vindt of niet. Dan wandelt de professionele hockey-stud Tyler Anderson de bar binnen. Ze voelt zich tot hem aangetrokken maar ze heeft gezworen om nooit te vallen voor een sportman, zelfs niet voor een zo hot als Ty.
Ty, geïntrigeerd door de prachtige barkeepster, wordt een regelmatige gast. Hij voelt dat Jenna iets meer wil doen met haar leven. En wanneer hij haar vertrouwen wint en de passie tussen hen groeit, dringt Ty er op aan dat Jenna voor zichzelf moet gaan leven. Met zijn aanmoediging begint Jenna er nog in te geloven ook . . .
Maar eerst moet Jenna erachter zien te komen wat ze wil, wat ze nodig heeft, van wie ze houdt en of ze de passie en trots de trots heeft om een ​​shot te wagen op alles, inclusief Ty . . .

Review:

De derde in de Play by Play serie gaat over Jenna, de zus van Mike en Gavin. Sport is Jenna met de paplepel ingegoten maar ze heeft er zo langzamerhand schoon genoeg van en wil er zo weinig mogelijk mee te maken hebben. Dat houd ook in dat ze geen mannen met een sport carrière date. En dat is de reden dat ze Ty, tot wie ze zich enorm aangetrokken voelt, telkens weer afwijst. Maar dit houd ze niet lang vol en ze besluit een relatie met hem te beginnen in de hoop dat ze heel snel genoeg van hem heeft. . . . .
Het verloop van dit verhaal is weer redelijk voorspelbaar, maar ik ben wel zeer onder de indruk van Tyler. Het geduld waarmee hij Jenna haar eigen weg laat vinden en ze haar gevoelens voor hem zonder druk van zijn kant moet zien te ontdekken vond ik bewonderenswaardig en voor een keer heel verfrissend.
Het was weer een heerlijk luchtig, erotisch verhaal uit de serie en ik kijk uit naar deel 4. Het duurt niet eens zo lang meer voordat die uit komt, september 2012.