Serie: Brenna Blixen 1&2
Genre: Young Adult+, Hedendaags, Love Story
Gepubliceer: september en november 2011
Taal: Engels, nog niet vertaald
Waardering: ★★★★☆ 
Add to Goodreads
Wat gebeurt er als je valt voor de perfecte jongen . . . . .  twee keer op één dag?
Brenna Blixen bracht haar eerste Highschool jaar door in Denemarken. Nu ze terug is in de Verenigde Staten is ze vastbesloten om haar tweede jaar onvergetelijk te maken. En met onvergetelijk stelde ze zich geweldige lessen, leuke vriendschappen en misschien een beetje romantiek voor.
Wat ze krijgt is heel wat meer dan een beetje romantiek, en allemaal tegelijk.

Op dezelfde dag dat donkere, broeierige Saxon Maclean haar charmeert met zijn geweldige looks en gevatte opmerkingen, beneemt Jake Kelly haar de adem met zijn prachtige glimlach, intelligentie en bedachtzamheid.
Maar Saxon is een player die zegt dat hij Brenna niet uit zijn hoofd kan krijgen, en de lieve, nederige houding van Jake verbergt een geheim verleden dat donker en complex is. Wat de zaak gecompliceerder maakt is het feit dat Saxon en Jake ooit beste vrienden waren en nu aartsvijanden zijn . . . en hoe meer Brenna te weten komt over hun verbroken vriendschap, hoe ongeruster ze wordt.
Tussen het bewaren van de vrede met haar liefdevolle, over-beschermende ouders, het ontwerpen van t-shirts voor de school band, haar aandacht verdelen tussen de academische en technische middelbare school, en haar lidmaatschap van het Track Team, heeft Brenna genoeg om zich zorgen over te maken zonder ook nog eens te moeten goochelen tussen  twee jongens die haar hart sneller doen slaan en haar tegelijkertijd gek maken.
Ze moet een keuze maken, maar hoe moet ze dat doen wanneer haar hart geven aan de één betekent dat ze het hart van de ander breekt?

Review:.

Twee mooie jongens die op 1 en dezelfde dag als een baksteen voor je vallen, en jij voor hen, welk meisje droomt daar nou niet van. Maar dat lijkt mooier dan het is . . . . . Omdat ze in de 1,5 jaar dat ze in Denemarken woonde privé les van haar moeder kreeg is Brenna ver voor op haar leeftijdgenoten en heeft ze gekozen voor deeltijd les; 's ochtends op de academische en 's middags op de technische school. Saxon ziet ze 's ochtends en Jack ziet ze 's middags en ze wordt heen en weer geslingerd door haar gevoelens voor de twee. Allebei steken ze hun gevoelens voor haar niet onder stoelen of banken, maar Saxon zijn benadering is wat agressiever dan die van Jack en al snel weet Brenna dat ze meer kan bouwen op Jack dan op Saxon. Maar de aantrekkingskracht van Saxon is sterk en wanneer ze onverwacht samen met hem in Parijs terecht komt komt haar relatie met Jack op het spel te staan. De worsteling van Brenna met haar gevoelens voor de twee jongens is intrigerend, spannend, sexy maar ook heel emotioneel. Aan het einde van het 2e deel heeft Brenna haar keuze gemaakt, maar de serie is nog niet afgelopen. Ik heb een hoofdstuk van het 3e deel gelezen, dat is geschreven vanuit het oogpunt van Saxon, en ik kijk er naar uit om meer te lezen over het leven van Brenna, Saxon en Jack. Voorjaar 2012 zal deel 3 uitkomen.