Genre: Adult, Hedendaags, Love Story
Gepubliceerd: November 2010, alleen digitaal verkrijgbaar en hier gratis te downloaden
Taal: Engels
Add to Goodreads
De club was vol, de muziek was luid, en de alcohol vloeide rijkelijk. Jessie kon haar ogen niet af houden van de exotische jongen aan de andere kant van de club. Kai kon zijn blik niet af houden van de mooie brunette, lachend met haar vriendinnen aan de bar. Het lot trok ze naar elkaar toe en er volgde een nacht die geen van beide snel zou vergeten. Maar, je weet wat ze zeggen over het lot. Terwijl hun nacht van gelukzaligheid perfect was konden noch Jessie, noch Kai zich voorstellen wat het lot voor hen in petto heeft de volgende keer dat ze elkaar weer ontmoeten, wanneer het noodlot hun pad kruist. Al snel ontdekken ze dat het leven soms obstakels heeft die onoverkomelijk zijn . . . zelfs voor soul mates.

Review:

Laat me allereerst even zeggen dat ik de cover vreselijk en totaal niet passend vind, maar dat bewijst maar weer eens dat je een boek niet moet beoordelen op zijn cover want de inhoud was in één woord geweldig! Het is wel moeilijk iets over dit boek te schrijven zonder al te veel te verraden want het lot dat Kai en Jessie na hun One-Night-Stand te wachten staat is verrassend en iets dat ik totaal niet verwacht had en aan zag komen en daar draait het hele verhaal om. Door de wederzijdse aantrekkingskracht, die ondanks alles alleen maar sterker wordt, komen ze in een moeilijke en onmogelijke situatie terecht en wanneer de emoties steeds hoger oplopen wil je ze wel toe schreeuwen hoe de vork echt in de steel zit want je gunt ze dat Happy End zo.
S.C. Stephens kreeg mij met dit verhaal weer in een achtbaan van emoties, iets waar ze erg goed in is, net als het schrijven van sex scenes. Haar sex scenes zijn mooi, intens, heftig en sexy en doen je hart sneller slaan.
Voor zover ik het weet is dit weer een zelf gepubliceerd boek en daardoor zitten er hier en daar wat foutjes in. En net als Thoughtless en Effortless (zie hier mijn beoordeling) was dit een erg lang boek en ook hier hadden misschien wat scenes weggelaten kunnen worden om het boek wat sneller te maken. Toch hebben die puntjes van kritiek geen invloed op mijn beoordeling, daar was het mijns inziens gewoon veel te goed voor.
Zoek je een intens, sexy en romantisch boek met een vleugje humor, dan is dit echt een aanrader!