Genre: Young Adult, Paranormal, Vampiers, Weerwolven
Gepubliceerd: september 2011
Taal: Engels
Waardering: ★★☆☆☆
Add to Goodreads
Nadat ze wees geworden was op de leeftijd van vijf jaar bleef Angelia (Lia) Lafosse achter met vragen over wie en wat ze werkelijk was. Eén ding was duidelijk, Lia is anders. Sommigen zouden zelfs zeggen vervloekt.
Met de hulp van haar beste vriend Ryan Woodruff begint ze de geheimen van haar familie en hun verleden te ontrafelen en vindt ze antwoorden die verrassender zijn dan ze ooit had kunnen denken. Ze is niet zomaar een weerwolf, maar de reïncarnatie van een onsterfelijke weerwolf, een weerwolf met immense krachten, de enige van haar soort. En wanneer ze wordt ontdekt door de Lobison's zal zowel Lia als iedereen die ze lieft heeft gevaar lopen.
Wanneer het lot haar vindt, vindt de liefde haar ook. Verscheurd tussen haar gevoelens voor Lyle Ulric, de charmante weerwolf met een bloedlijn zo oud en krachtig als haar eigen en Adam Ambrose, de mysterieuze en verleidelijke vampier die vastbesloten is niet toe te staan dat ​​het lot of iemand hun liefde weer uit elkaar scheurt.
Lia moet een keuze te maken . . . bestemming of liefde . . . vluchten of vechten . . . leven of sterven . . .

Review:

Een boek met een mooie, verleidelijke vampier en een knappe donkere weerwolf, mijn favoriete bovennatuurlijke personages, kan niets anders beloven dan een aantal uur puur genieten. Jammer, maar helaas gaat dat niet alijd op. De samenvatting belooft je een prachtig verhaal maar in werkelijkheid is het een houterig, kortaf en van de hak op de tak geschreven relaas. De enige persoon die er nog een beetje goed uit sprong was Ryan, de anderen waren vlak en onnatuurlijk, zonder diepte en ik kon er totaal geen gevoel voor opbrengen. Ik wil nog net niet zeggen dat het zonde van mijn tijd was, maar meer dan 2 sterren kan ik er echt niet voor geven.