Genre: Young Adult, Hedendaags, Love Story
Gepubliceerd: juli 2011
Taal: Engels
Waardering: ★★★★☆
Add to Goodreads
Voor Erin Blackwell is studeren aan het New York Citty college een droom en haar hoofdvak creatief schrijven is meer dan een kans om haar ambities waar te maken, het is haar ticket naar een leven ver weg van de tragische herinneringen die haar familie's renpaarden boerderij in Kentucky overschaduwt. Maar wanneer ze weigert om als hoofdvak business te volgen en de boerderij op een dag zelf over te nemen, geeft Erin's grootmoeder haar collegegeld en erfenis aan de veel te knappe stalknecht, Hunter Allen. Nu moet Erin proberen om een ​​stage te winnen en lange nachten in een koffieshop werken om haar eigen dromen werkelijkheid te maken. Ze moet Hunter eigenlijk verachten. . . dus waarom is hij stiekem de held van haar laatste schrijfopdracht?
Dan, op de dag dat ze de opdracht moet delen met haar klas, wandelt Hunter binnen. Hij heeft zich ingeschreven in haar creatieve schrijf klas. En wanneer hij over zichzelf leest in haar verhaal moeten haar fantasiee├źn hem pijnlijk duidelijk worden. Ze hoopt hem alleen over te kunnen halen haar geheim niet te openbaren aan iedereen. Maar Hunter bedenkt zijn eigen creatieve wraak, hij schrijft sexy verhalen die de hele klas wild maken van  nieuwsgierigheid en vult Erin's hart met verlangen. Nu verbeeld ze zich niet alleen wat had kunnen zijn. Erin schrijft een heel nieuw einde voor haar romance met Hunter. . . maar zou dit verhaal uit kunnnen komen?

Review:

Love Story is een romantisch verhaal met een erg leuk plot. Sommige verhalen die Erin en Hunter schreven voor hun klas kregen wij ook te lezen en het commentaar dat ze daarna op hun verhalen kregen van hun klasgenoten deed mij af en toe uitbarsten in lachen.
Het enige minpuntje van dit boek was dat het zo abrupt eindigde. Net alsof Jennifer Echols het laatste hoofdstuk had vergeten in te leveren ofzo. Ik houd van een happy end en in dit geval was het voor mij niet happy genoeg, het werd een beetje open gelaten alhoewel het er wel naar uit zag dat het goed zat. Jammer.