Serie: Touch Trilogy #1
Genre: Young Adult/Paranormal
Gepubliceerd: 11 februari 2011
Taal: Engels
Waardering: ★☆☆☆☆
Add to Goodreads
Eden had Az niet verwacht.
Niet dat hij naar haar toe kwam op het strand. Niet de onverwachtte connenctie. En niet zijn vleugels.
Yeah.
Daar gaat je 'en ze leefden nog lang en gelukkig!'
Gevangen tussen leven en dood, opgezadeld met een vloek die bij iedere aanraking van haar chaos verspreid, kan Eden de sleutel zijn in de eeuwige strijd tussen hemel en hel. Alleen omdat ze haar hart gaf aan een gevallen Engel.
Ze kan alles verliezen dat ze ooit had. Ze kan verraden worden door degenen waar ze het meest van houdt. Maar Eden zal geen pion worden in andermans spel, ze is baas over haar eigen hart.
En dat is slechts het begin van het einde.

Review:

De samenvatting leek zoveel belovend, ik kon niet wachten tot ik dit boek in handen had, maar het was totaal niet wat ik ervan verwachtte. Ik weet niet precies meer na hoeveel bladzijden ik ermee gestopt ben, maar op dat moment was het verhaal voor mij nog steeds vaag en vreemd. Het rare is dat dat ik er ook nog wel van baal dat ik het opgeef, maar gelukkig overkomt het me niet vaak.