Serie: The Dark Ink Chronicles #1
Genre: Adult, Paranormal, Vampiers
Gepubliceerd: 2 november 2011
Taal: Engels
Waardering:  GOUDEN STER, EEN TOPPER!
Add to Goodreads
Savannah's meest onconventionele tattoo artiest, Riley Poe, leeft op het randje. Ze wordt er overheen geduwd wanneer haar jongere broer in de val loopt van een sinistere sekte geleid door vampiers. Haar enige bondgenoot is de heetgebakerde vampier Eli Dupre, die wordt aangetrokken door Riley's schoonheid en zeldzame bloedgroep. Om haar broer te kunnen redden moet Riley het hoofd bieden aan gevaren waar ze nooit van gedroomd had;  meedogenloze, bloeddorstige vijanden en een allesverslindend kwaad.

Review:

Het meest fantastische boek dat ik in 2010 gelezen heb! Niet alleen door de hoofdpersonen Riley en Eli, maar ook zeker door de omgeving waar het zich afspeelt: Savannah, Georgia. Een stad met een rijke historie en Gullah cultuur. Vooral dat laatste gaf een exotisch tintje aan het verhaal. Riley heeft een heel open en eerlijk karakter, is ontzettend stoer, heeft een eigen tattoo shop en heeft zelf natuurlijk ook de nodige tattoo's. Na de dood van hun moeder zijn Riley en haar broer op zichzelf aangewezen en kunnen het ontzettend goed samen vinden. Totdat haar broer zich vreemd gaat gedragen. Maar ze geeft hem niet op en zet alles op alles om hem te redden uit de klauwen van de sinistere vampiers. Ze wordt daarbij geholpen door Eli,  mmmm.....die zou ik in het echt wel tegen willen komen; bad boy, vampier en ongelofelijk knap, en ze voelen zich gelijk enorm tot elkaar aangetrokken maar willen daar niet aan toegeven.
*foto van de website van auteur
De cover van het boek was ook absoluut mijn favoriet van 2010! Beoordeel je boek nooit op het cover, maar in dit geval kun je het gerust doen! Al met al een geweldig boek om te lezen. In Juli komt deel 2 uit en ik denk dat ik deel 1 eerst nog even weer over doe, zo goed vond ik hem!