Genre: Young Adult/Paranormal
Gepubliceerd: 1 februari 2011
Taal: Engels
Waardering: ★★★☆☆ 
Add to Goodreads
Net als de meeste meisjes op Rosemound High School is zeventien-jarige Lily Crane zich heel erg bewust van Ryder Kingscott. Hij is verreweg de leukste jongen van school en Ryder is cool, mysterieus, en volkomen onaantastbaar ... vooral voor Lily. Want als ze iemand aanraakt, leert Lily direct alles over diegene's leven. Een dergelijke vaardigheid lijkt misschien handig, maar in werkelijkheid vernielt het Lily's leven.
Dus is ze geschokt als Ryder ​​haar mee uit vraagt - en nog meer geschokt als ze ontdekt dat hij een rivaal heeft. Lucian Bell is de prachtige nieuwe jongen op school die zijn ogen niet van Lily af kan houden. Achterna gezeten te worden door twee knappe jongens is de wens van ieder meisje, maar Lily is sceptisch. Het lijkt alsof de jongens elkaar al eerder hebben ontmoet en ze haten elkaar met een passie die alleen maar kan stammen uit een donkere, gevaarlijke verleden. Een verleden vol verschrikkelijke geheimen. Geheimen die tot een meisje haar dood kunnen leiden.

Review:

De eerste paar hoofdstukken kon ik maar moeilijk in het verhaal komen. De manier van schrijven van de auteur sprak mij  niet zo aan, ik moest er echt aan wennen. Eigenlijk wilde ik er na 3 hoofdstukken mee stoppen maar als ik √©√©nmaal in een boek begonnen ben ben ik ook wel weer nieuwsgierig genoeg naar de afloop om door te gaan. Gelukkig heb ik het niet opgegeven want uiteindelijk kwam ik op een punt waarop ik het boek nog maar nauwelijks weg kon leggen, zo spannend, romantisch en af en toe heel verdrietig. Samen met Lily was ik enorm gefrustreerd over het feit dat Ryder al haar vragen wel wilde maar niet kon beantwoorden waardoor het voor mij ook een verrassing was welke wending het verhaal zo nemen. Tot het einde aan toe bleef de schrijfstijl mij een beetje tegenstaan, alhoewel sommige stukken voor mijn gevoel beter geschreven waren. Hierdoor krijgt dit boek van mij maar 3 sterren.